Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2018. 22:23h.

Una altra relliscada d’Eduard Pujol

Els excessos verbals del portaveu afecten la imatge de JxCat

Una altra relliscada d’Eduard Pujol

Eduard Pujol

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha tornat a fer unes declaracions polèmiques que han provocat un allau de crítiques per afirmar que “no són essencials” els debats sobre polítiques socials. Els Comuns consideren que aquestes paraules demostren que viu en “una Catalunya allunyada de la majoria”, Cs denuncia que “allò essencial és la seva república imaginària”, i el PPC creu que l’independentisme vol “enfonsar metges i professors”.

Aquesta no és la primera declaració polèmica del dirigent de JxCat. Pujol ja va sorprendre el gener de 2018 quan va insinuar que “un senyor de mitjana edat que circulava “amb un patinet” el perseguia a la sortida del Parlament. “Em vaig trobar un senyor de mitjana edat que anava amb un patinet. Evidentment no em va semblar que fos un senyor que a aquella hora tingués ganes d'anar amb patinet, sinó que era algú que estranyament podia ser que estigués pendent dels meus moviments”, va afirmar en una entrevista a TVE.

També ha fet recomanacions als periodistes del Parlament sobre on haurien de posar “el focus” informatiu. Preguntat en roda de premsa sobre si es mantindrien els nomenaments de Jordi Turull i Josep Rull com a consellers, el portaveu de JxCat va dir que “m’agrada respondre totes les preguntes”, però “el focus jo el posaria en aquells que no volen permetre que el president Torra pugui treballar amb l’equip que ha decidit fer”.

Pujol, a més, ha renyat el president del Parlament, Roger Torrent, per no silenciar el “xiuxiueig” de l’hemicicle durant una de les seves intervencions. “No anem bé, senyor president, si a cada paraula, a cada frase, a cada idea hi ha la molèstia sonora d’aquells que no tenen la més mínima educació per escoltar les idees que no són com les seves”, va retreure-li a Torrent el passat 12 de maig.

D’altra banda, el dirigent de JxCat ha considerat que “el franquisme avui continua ben viu” i “passeja impunement per Catalunya”. Pujol va assenyalar que “el franquisme té moltes cares i el franquisme sociològic és l'acceptació d'un Estat que no respecta els drets i llibertats més fonamentals”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 La Pepita del Raval, Cadaques, 30/11/2018 - 15:51

E.Pujol el Rufian de los pujolistas.

#18 antifaz, Barcelona , 29/11/2018 - 15:04

Y luego los muy falsos vienen en campaña electoral y prometen acabar con las listas de espera.

#16 Didac, Barcelona, 29/11/2018 - 10:30

Només veure aquest element se m'activen totes les funcions de rebuig, la prepotencia, l'orgull i la vanitat del personatge superen tots els nivells de màxims. La pretensió i el to de veu son d'una repugnància supina. Pero no tinc dubte que aquest "valent" davant els microfons, s'amagarà algun dia darrera el maleter d'un cotxe, com el pastibo

#15 gurguri, barcelona, 29/11/2018 - 09:42

El Pde-cat es el heredero de Convergencia, en vez de pedir perdón a los ciudadanos por la corrupción ,ha nombrado via Puigdemont a este enchufado incendiario como portavoz.Están maltratando a médicos y bomberos,y obligan a los Mossos a enfrentarse con otros trabajadores como ellos.

#14 Sid, Bcn, 29/11/2018 - 08:54

Dedicat a tots aquella q encara creuen en fades i en q el proces es una revolució social.