Publicitat
Política · 7 de Juny de 2014. 10:34h.

Una altra relliscada d'Homs

El portaveu del Govern diu que el Rei ha abdicat per “mantenir l’empresa familiar” i després ho matisa

Una altra relliscada d'Homs

Homs, en una imatge d'arxiu

El portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha hagut de rectificar unes paraules seves a Ginebra, segons les quals "el principal motiu de l’abdicació del rei Joan Carles és mantenir l’empresa familiar”, fet que va provocar enrenou a les xarxes socials.

Homs participava en una taula rodona sobre el futur de Catalunya, on es va centrar principalment en explicar el procés sobiranista. Aquesta declaració, a més, arriba en un moment en que des de Palau tracten de fer equilibris amb el viatge de Mas a California i la seva assistència a la proclamació de Felip VI com a rei.

Des de les xarxes socials, però, moltes veus van sortir a criticar les "esperpèntiques declaracions" del conseller, a qui també van retreure que ell vulgui mantenir "el negoci familiar de CiU". "Els que vivim a Catalunya sabem que els termes Homs i dignitat són incompatibles", s'afegia en aquest sentit.

En tornar a Barcelona, Homs s'ha vist obligat a matisar les seves paraules i ha assegurat que es tractava d'una "expressió col·loquial" i que "en cap moment no va pretendre ofendre ningú”. “L’objectiu principal de l’abdicació del rei Joan Carles és la pervivència de la institució monàrquica que, com és conegut, té una base familiar”, ha matisat.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#42 BEJOTA, BCN, 09/06/2014 - 14:22

SR. HOMS: LES SEVES PARAULES ,EM RECORDEN AL CLAN DE'LS PUJOL AND CIA (COM EL CAS PALAU,ETC.) MIRI DE NATEJAR CASA "SEVA" AVANS DE LA RESTA...

#41 Gérard, Perpignan, 09/06/2014 - 10:46

?Mantenir l?empresa familiar?:
¿El señor Homs no hablaría en realidad de la familia Pujol?
¿O eso no es una empresa familiar que ha sabido vivir y chupar del bote NECIOnalista?

#40 Vicenç, Badalona, 08/06/2014 - 14:24

Sembla que aquesta vegada el Portaveu del Govern el Sr. Homs, s'ha passat de llarg en els seus comentaris sobre el Rei. Es veritat que hi ha molt a descobrir en la vida del Monarca i la seva vida no ha sigut gaire exemplar, però a nivel Institucional, s'han de guardar les formes.

#39 Manolo, Barcelona, 08/06/2014 - 12:16

Este "pajarito" es uno de los "mejores" del Gran Timonel

¡¡Dios mío¡¡....¡¡Dios mío¡'¡

Nunca habíamos estado más bajos

Y encima decimos que tenemos "seny"

#38 jordi, ,, 08/06/2014 - 09:38

Este es el nivel des millors.
Así no es extraño que nadie nos tome en serio.