Publicitat
Política · 22 de Juny de 2022. 19:37h.

Una altra reunió

El Govern arrenca una trobada de Pere Aragonès amb Pedro Sánchez

Una altra reunió

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, mantindran una reunió abans de les vacances d'estiu. És el principal resultat de la reunió d'aquest dimecres a la tarda entre la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños.

Vilagrà ha reclamat "abordar la fi de la judicialització del conflicte polític" i ha dit que la reunió no era "una nova oportunitat per al govern de l'Estat", sinó una "oportunitat per a la política i per al procés de negociació", que considerat "la millor via" per a la resolució del conflicte.

"Hem iniciat un procés d'obrir una agenda de desjudicialització del conflicte polític i ha de concloure en una agenda antirepressiva", però ha reclamat al Govern espanyol "fets concrets", més enllà de "proclames" en un moment en què creu que "la repressió no s'atura".

Bolaños, per la seva banda, ha celebrat la represa de les relacions "polítiques i institucionals" amb la Generalitat després de la reunió amb la consellera de la Presidpencia. El ministre ha detallat que s'han compromès a treballar en un "acord marc" que permeti reprendre la taula de diàleg.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Arnat, Barcelona, 23/06/2022 - 10:37

La foto es d'un realisme extraordinari i defineix molt be els personatges. Ell amb el somriure del politic professional que interpreta el paper de venedor de fum pero que es manifesta cordial de tenir content i enganyat al soci, i ella es la viva imatge de la frustració amb el resentiment amagat que li han orden fer els kapos de la banda d'aqui

#6 Leonor, Figueres, 23/06/2022 - 00:46

Que dificil se les va a hacer a los republicanitos de bolsillo justificar tanta pleitesia al gobierno del estado opresor...

#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 22/06/2022 - 20:56

Son una broma. Vaya papelón los dos.

#4 Luigi., Barcino, 22/06/2022 - 20:28

El principal problema, es definir como conflicto lo que no es otra cosa que un monumental despropósito. Por otra parte,visto lo sucedido en las elecciones andaluzas, no creo que el PSOE esté en condiciones de hacer concesiones a los indepes.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/06/2022 - 20:15

Un día adecuado para la reunión de Pere y Pedro sería dentro de una semana, el 29/6, día de san Pedro. Podrían disfrutar de una buena tarta para celebrarlo.
¡Es lo mejor que pueden hacer!