Publicitat

Un sindicat proper a ERC convoca una aturada general per dimecres vinent

Una altra vaga

Cartell de la vaga

La Intersindical-CSC, sindicat independentista, ha convocat una vaga general a Catalunya pel dimecres 8 de novembre. La Intersindical-CSC és un dels sindicats que va participar en l'última vaga el passat 3 d'octubre. En el comunicat, asseguren que l'aturada s'iniciarà a les 00.00 hores i és en resposta a la precarietat laboral. "La Intersindical-CSC convoca Vaga General pel pròxim dimecres 8 de novembre, iniciant-se a les de les 00.00 hores, en resposta a la precarietat instaurada en el món laboral a través de les successives reformes laborals dutes a terme els darrers anys. Així mateix, la vaga general vol ser una resposta a l'empobriment de la classe treballadora a causa dels salaris baixos imperants", expliquen al manifest. 

Una altra de les peticions que fa la convocatòria és la "derogació del 'Real Decreto Ley 15/2017 de 6 de octubre de medidas urgentes en materia de movilidad de operadores econòmicos dentro del territorio nacional' pels seus efectes lesius en el món del treball i teixit productiu català."

Durant la manifestació que ahir a la tarda va tenir lloc davant del Parlament en contra de les detencions dels vuit exconsellers del Govern cessat, es va sentir reiteradament el crit de "vaga general". La Intersindical-CSC s'autodefineix com un "sindicat català, independentista i de classe" i asseguren que "la condició de nacional fa que no estigui lligada, per tant, a cap sindicat estatal".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#30 Barbiet, Olot, 06/11/2017 - 09:18

Deixeu de donar pel sac al país. Quedareu sols i el moviment independentista será una cosa residual. Heu abusat molt de la bona fe de la gent. Vosaltres mateixos esteu programant el vostre final. El 21-D els unionistes hus pasarán pel cim.

#29 Desi, Girona, 05/11/2017 - 10:07

Es urgent esclafar d una vegada per totes a les entitats soberanistes que promouen aquest actes. Están enfonsant al país.

#28 José Hucha, Manchester, 04/11/2017 - 20:13

¿Otra huelga institucional?¿Colaboraran los mossos otra vez? A trabajar holgazanes........Vaya república de vagos. Vais a fracasar inútiles. Las revoluciones se hacen con el estómago vacio no con el dinero público.

#26 FERRANOT, BARCELONA, 04/11/2017 - 11:45

Uf, que poc els hi agrada treballar en aquests indepes. Si per ells fos, estaríem tots els dies de vaga (però ells sense deixar de percebre els 6000 euros al mes, és clar).

#24 Ram, Terrassa, 04/11/2017 - 09:55

Y los trabajadores haciendo el trabajo a los nacionalistas y oligarquía de Catalunya, ellos tienen posibles, los currantes sólo tienen su trabajo, y ya estamos empezando a ver como sube el paro, y haciendo que cada vez sean más las empresas que se marchen de Catalunya...esto debería hacer pensar a los que todavía tienen suerte de tener un empleo.