Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2008. 14:04h.

Una aristòcrata belga s'arrenglera amb la Reina Sofia

La baronessa Delruelle "se'n alegra de la seva postura"

Una aristòcrata belga s'arrenglera amb la Reina Sofia

La Reina rep adhesions

La baronessa Delruelle, Janine Delruelle-Ghobert, preceptora de la Casa Reial Belga i magistrada del Tribunal Constitucional del seu país, ha compartit les apreciaciones de la Reina Sofia que recull a la biografia 'La Reina muy de cerca'. Minuts abans de prendre possessió com a acadèmica corresponent per a Bèlgica de la Real Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d'Espanya (RACEF), la baronessa Delruelle va valorar la figura de donya Sofia i va lloar la seva presa de posició en assumptes com la Corona i la successió, el debat sobre el federalismo o el matrimoni entre homosexuals.

“Comparteixo plenament el que diu Sofia i m'alegro per la seva presa de postura”, ha assegurat Delruelle-Ghobert, molt unida a la Monarquia espanyola després de ser durant anys dama de companyia de la Reina Fabiola.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pasqual, BCN, 01/11/2008 - 12:22

Noraml, són el cul i la merda.

#2 Paco, tortellà, 31/10/2008 - 17:08

El difunt Balduí va abdicar un sol dia per no signar la llei de l'abortament, van perdre d'enviar a treballar a aquesata colla que desde que varen saquejar i assesinar al Congo npo els ha calgut res mes que dedicar-se a fer el carallot

#1 Tori, BCN, 31/10/2008 - 14:50

La noticia seria que no se pusieran de SU bando...