Política · 3 de Setembre de 2009. 14:34h.

Una beguda alcohòlica patrocina la Mercè’09

El Pla de Drogues de l'Ajuntament en prohibeix el patrocini

Una beguda alcohòlica patrocina la Mercè’09

Hereu, durant la presentació de la Mercè 2009

La Festa Major de Barcelona, la Mercè 2009, tindrà el patrocini d'una marca de begudes alcohòliques malgrat el Pla d'Acció sobre Drogues de Barcelona (PADB) establert per al període 2009-2012, que té com a objectiu la reducció del consum d'alcohol.

El delegat de Cultura de l'Ajuntament, Jordi Martí, ha confirmat que per la Mercè d'enguany no es complirà aquesta norma i la festa major de Barcelona mantindrà el patrocini de begudes alcohòliques adduint que els contractes ja estaven signats.

En aquest sentit, el regidor de CiU Joan Puigdollers ha considerat que "si el bipartit municipal no compleix ara al setembre una norma aprovada el passat juliol posa en qüestió la confiança dels ciutadans en les seves administracions". També ha reclamat al Govern municipal “responsabilitat i sentit comú, i que compleixi la norma”.

“No pot ser que l'Ajuntament fixi i es comprometi amb una norma aprovada al Consell Plenari un mes de juliol, i dos mesos després, al setembre, s'atreveixi a buscar un subterfugi administratiu com a justificació per no complir-la”, ha dit el regidor de CiU, que considera que “amb aquestes actituds es posa en risc la confiança que els ciutadans dipositen en les administracions; la política és compromís i respecte pels acords i les normes que entre tots ens donem, uns valors, però, que semblen no comptar pel bipartit que governa Barcelona”.

Puigdollers ha reclamat a l'alcalde Hereu que rectifiqui i desautoritzi Jordi Martí, i asseguri el compliment del Pla d'Acció de Drogues que prohibeix el patrocini de marques de begudes alcohòliques a les festes que ha organitzat l'Ajuntament com és la Mercè d'aquest 2009".

10 Comentaris

Publicitat
#10 Aina, Santa Margalida, 04/09/2009 - 10:40

Aneu errats. O és que Damm no fa cervesa sense alcohol?.

#9 Jordi, Barcelona, 04/09/2009 - 09:18

El dit socialisme consisteix en això: "fes el què jo dic, no el què jo faig".

#8 muntsa, barcelona, 04/09/2009 - 08:37

Una estupidesa més de l'Ajuntament. No dimiteixen perquè no trobarien feina a l'empresa privada i només saben escalar dins la mediocritat dels partits

#7 JPC, Barcelona, 03/09/2009 - 20:38

La necessitat d\'un relleu a l\'ajuntament barceloní ja és indispensable. Cal airejar els calaixos i els armaris després d\'un immobilisme de més de 30 anys.

#6 Alcampelló, Barcelona, 03/09/2009 - 19:29

Si al PSC le parece bien hacer una campaña contra el alcohol a la vez que una fiesta patrocinada por una bebida alcohólica es porque ha visto que no pierde votos con ello. La coherencia con los principios y los ideales son monsergas de otros tiempos.