Política · 26 de Desembre de 2020. 17:49h.

Una candidata a la Generalitat fa exercicis amb el lema "puta Espanya"

La cap de llista del partit de Graupera durant el confinament

La cap de llista de Primàries Catalunya per la circumscripció de Barcelona en les eleccions del 14-F, Laura Ormella, va publicar a twitter una "taula d'exercicis per a independentistes" durant el confinament en la qual ella s'enregistrava fent esport mentre la veu en off repetia frases com "puta Espanya" o "em cago en el botifler". Ormella va ser escollida aquest divendres per encapçalar la llista del partit de Jordi Graupera a Barcelona.

La candidata de Primàries Catalunya, en una piulada el passat 10 d'abril, va publicar la gravació d'ella mateixa fent exercici durant el confinament "perquè ningú perdi la pràctica".

83405-piulada.jpg

"Hola amics, ara que estem confinats i no podem estar en forma anant a manifestacions de l'ANC, uns senzills exercicis per fer des de casa i així no posar-nos com una balena. Començarem amb un petit escalfament, braços en creu i: puta Espanya, puta Espanya, braços en creu, puta Espanya", comença la gravació, on Ormella s'exercita.

Seguidament, la veu en off recomana fer treballs abdominals per fer "adoració al líder". "Oh Oriol, oh Puigdemont" així com practicar "elasticitat amb l'exercici pallissa del mosso d'esquadra" per "aguantar els pals dels mossos del Buch". La gravació també incorpora un exercici consistent en "agafar impuls i llançar la llamborda a la policia".

"Intensificarem les cames i els glutis amb un objecte que ens recordi a un botifler, el posem a terra, ens preparem i: em cago en el botifler, i m'aixeco, i em cago en el botifler" repeteix la veu mentre Ormella apareix fent esquat.

La gravació també fa referència a la taula de diàleg d'ERC amb el Govern espanyol, proposant "treballar l'elasticitat". "Taula de diàleg per treballar l'elasticitat, com Esquerra Republicana: m'amago, menjo la polla i m'aixeco, m'amago, menjo la polla i m'aixeco" exclamen.

Ormella ha estat escollida aquest divendres per liderar la candidatura, aconseguint la primera posició a Barcelona, amb 2.170 vots, en el procés d'elecció dels candidats de Primàries Catalunya a les eleccions al Parlament i s'ha mostrat partidària de "fer efectiu el mandat de l'1-O".

graupera.jpg

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#53 XMB, Barcelona, 29/12/2020 - 12:39

No recuerdo quién lo dijo, pero tenía razón
"Ha sido abrir la tumba de Dalí y se ha vuelto todo surrealista."

#52 Last Dates , Viena , 29/12/2020 - 08:15

¿Por qué lo llaman elasticidad cuando se proyectan y hablan de sexo? Pues por el ahorro que a ella le supone en productos de higiene personal, como es la luz, el cabezal del cepillo y la pasta de dientes. Sin ocultarse. Bien erguida.
Y Feliz Navidad, que cada uno viva su sexualidad como quiera y los gastos o ahorros eso ya no es sexo ni amor.

#52.1 Danilo , Sitges, 29/12/2020 - 11:17

¿Es por la lefa? Vaya que de rebote, se ingiere según el giro de los acontecimientos, en nuestro caso la tabla de ejercicios. Por lo espetado por ella, todo junto, porque separado sería muy diferente. Más que ejercicio en casa que lo comentamos todo, parece el kamasutra.

#52.2 Lady Mandala, L.A., 31/12/2020 - 09:18

#52.1

Cadascú fa el que pot o el que li deixen, a la vida, a la feina, a la política. En el supòsit que fos així que en cap cas ho afirmo, el que preguntes, podría ser que fos la causa de la blancor de totes les peces dentals, d'adalt i d'abaix. Totes en funció de les quantitats i temps.

#52.3 A. Pinto, Now Brasilia Vivo en Colombia, 31/12/2020 - 12:04

#52.2

Más que Mandala, Lady, que por definición es un círculo, una unidad, eso te honra, la monoganía.
Si es que eso significa eso para ti.
Respecto a la lefa, de laboratorio fría para que conserve su esplendor o calentita recién sacada de donde todos sabemos, tu sabrás.
Con café esta muy buena, te lo digo yo que me dedicaba a ello.

#51 Ojuuu Blasset, Ciutat a la deriva, 28/12/2020 - 17:17

Hahahahaha oju Blasset to pedo, que aquesta es caporal de cremar contenidors, que no et cremi la casa hahahahahahahahah

#50 vurdalak, Maliaño, 28/12/2020 - 15:38

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA, y ahora la frase repetida que mas representa a esta absurda, NAZI IMBECIL, NAZI IMBECIL etc, etc, etc.

#49 Marcial, Santa Coloma, 28/12/2020 - 14:28

Bé nois, aquí em teniu, amb els puta espanya, els ohhh ohhhh oriol, cagant al botifler i menjant poies,.... amb un dolor als genolls!! una cataluña lliure es mereix això i més. Endevant bodybuildings!!!! ... a suar-la