Publicitat
Política · 14 de Maig de 2015. 08:57h.

Una candidata de Ciutadans plega perquè creu que és de dretes

Pensava que era "d'ideologia esquerra moderada"

Una candidata de Ciutadans plega perquè creu que és de dretes

Missatge de renúncia

La número 8 de Ciutadans a Mataró, Núria Sánchez Viñas, ha anunciat a facebook que ha decidit retirar-se després de llegir el programa del partit presidit per Albert Rivera. “La culpa ha estat meva per no haver-me llegit el programa i posar-me en un partit pensant que era d’ideologia esquerra moderada”, reconeix.

En aquest sentit explica que “un cop llegit el programa veig que el partit és totalment contrari a les meves idees, per això necessito fer oficial la meva renúncia”. Núria Sánchez explica igualment que era simpatitzant de Ciutadans, però deixa clar que “no hi estava afiliada”.

L’alcaldable de Ciutadans a Mataró serà Xavier Caravaca, que és exmilitant de la Joventut Socialista de Catalunya i de l'agrupació socialista universitària, a més d'haver participat en diverses plataformes de suport vinculades als socialistes catalans. El número dos, Juan Carlos Ferrando Casaseca prové del PPC.  

Candidats de C's a Mataró

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#65 UnaDecal, carabanchel, 16/05/2015 - 17:57

Esto no será un gol del mundo today?

#64 Oriol2, BCN, 16/05/2015 - 13:10

A veure, ho he entès bé? Aquesta bona noia es presentava com a candidata dins d'una de les llistes de C's, i ho ha deixat després de LLEGIR-SE EL PROGRAMA? Ergo, havia entrat en una llista
electoral SENSE LLEGIR-SE EL PROGRAMA? I a sobre ho explica al Twitter?

#63 despertaferro, l´h, 15/05/2015 - 20:53

Si C´s es tan de derechas que su programa politico fue "fusilado" al amanecer por el partido socialista de canarias el cual lo reconocio en publico ... es verdad que los socialistas de canarias son de derechas los unicos de izquiedas son el PSC del amic Izeta buscar en google y si no desmientemelo..

#62 ramon, barcelona-c, 15/05/2015 - 13:38

La mitjana del pais es fluixeta , increible.
Axí son els que es movilitzan ! ! i els altres ??

#61 Pope, BCN, 15/05/2015 - 12:25

Veig que encara hi ha algú que pensa que Cs és d'esquerres. No m'ho puc creure.