Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2011. 22:42h.

Una candidata del PP mostra un foto de Chacón amb un pit fora

L'aspirant al Senat per Balears es disculpa després de publicar al Facebook un muntatge de la ministra de Defensa

Una candidata del PP mostra un foto de Chacón amb un pit fora

Imatge publicada al Facebook per Francisca Pol

La candidata del PP al Senat per Balears, Francisca Pol, ha penjat al seu mur del Facebook un fotomuntatge en el qual surt la ministra de Defensa i candidata del PSC al Congrés per Barcelona, Carme Chacón, ensenyant un pit.

En la imatge manipulada apareix Chacón envoltada d'alts comandaments militars amb una camisa blanca oberta i un pit fora. La candidata del PP, a més de publicar la foto, afegeix el següent comentari: "El que ha de fer una ministra del PSOE per guanyar vots".

Francisca Pol ha hagut d'eliminar la imatge del seu mur i ha demanat disculpes després de les queixes de diferents dirigents del PSOE. "Demano mil disculpes per la imatge de la ministra que vaig publicar dins de l'àmbit col·loquial d'aquesta pàgina".

"És un muntatge que circula per la xarxa i que he retirat en veure que és una broma de molt mal gust i inoportuna. Tanmateix demano perdó a tots els membres i simpatitzants del PSOE que puguin haver-se sentit ofesos", afegeix.

La coordinadora de la campanya electoral del PSOE, Elena Valenciano, ha exigit al líder del PP, Mariano Rajoy, que retiri de les llistes a la candidata al Senat per les Balears per la "gravíssima falta de respecte" a Chacón i a "totes les dones".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 lican antay, santa Cruz, 10/11/2011 - 14:29

Guapa :)

#14 anonimo, anonima, 10/11/2011 - 09:51

que se joda por tener a los militares abandonados

#13 Josep, sabadell, 09/11/2011 - 17:40

Es suficient amb demanar perdó i dimitir? Jo crec que no, que s'hauria de portar a la justicia i que pagués per la seva manipulació pública. I que consti que no soc partidari de la ministra.

#12 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 09/11/2011 - 15:11

Sembla ser que la mossa ja ha dimitit. Menys mal!

#11 Anna, Barcelona, 09/11/2011 - 14:32

Com a dona em sembla una vergonya. Pot ser podria haver-li fet gràcia rebre la foto per internet, com tantes coses que circulen per internet, però aquesta imatge denigra la dona. Algú imagina una cosa semblant amb homes?