Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2013. 11:05h.

Una catalanista del PSC se sent “exclosa” de la Via

Laia Bonet critica l’actitud de l’ANC

Una catalanista del PSC se sent “exclosa” de la Via

Laia Bonet

Laia Bonet, membre de la Comissió Executiva Nacional del PSC, ha afirmat en un article, publicat a El País, que “avui no comparteixo el projecte independentista, no uniré les meves mans amb les de milers de conciutadans que participaran a la Via Catalana”

Bonet, ha deixat clar que “no ho faré, perquè no em sento acollida per l’actitud no inclusiva per part d’alguns dels seus organitzadors” Tot i així, “aplaudiré democràticament l’enèrgica cívica i les mobilitzacions plantejades, perquè creu que ajudaran a desbloquejar i evidenciar les dificultats a les quals ens enfrontem els partidaris del dreta a decidir”, afegeix.

“Segueixo pensant que una relació bilateral més exigent, contractual, que permeti a Catalunya desenvolupar-se i millorar el seu autogovern es possible, fins i tot encara que Espanya no decideixi modernitzar-se ni transformar-se en un autèntic model federal” conclou la jurista. 

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 Josep, Bcn, 11/09/2013 - 12:02

Aquesta adolescent te la pell molt fina.

#25 Maurici, Riudoms, 10/09/2013 - 23:50

Ni carne ni pescao,aixi li va al PSC i a nosaltres tots aquests 30anys
PROU!

#24 Kropotkin-Harto de paletos estelado-encadenados, Vic, 10/09/2013 - 19:26

La diarrea mental de estos del PSC es de proporcione biblicas. Nadie habla ya del derecho a decidir solo quieren imponernos la independencia. Laia: a ver si te enteras o dimite ya que no haces mas que estorbar. Lee a ver si aprendes algo.

#23 gavarres, girona, 10/09/2013 - 18:51

Es simple, facil. La Via té un objectiu, que és clar. La independència. I hi ha tot el dret a expressar-ho. La Via Federalista també es pot organitzar, però abans caldria explicar-la millor. i especialment els passos reals per aconseguir-ho i en quin temps.

#22 Joan, Catalunya, 10/09/2013 - 18:49

El veí del pis de dalt, es un caragirat i va a la cadana, Si l'admeten, jo, com la Laia Bonet, em sentiré decebut!
Senyora Laia Bonet, si no vol anar a la cadena per la independència, no hi vagi, pensi que l'Alicia Sanchez Camacho tampoc hi va, però no doni tantes excuses, fa pena