Publicitat
Política · 22 de Març de 2022. 18:57h.

Una consellera de Junts acusa Rufián de fer el joc a l'"extrema dreta"

Victòria Alsina troba "intolerable" que validi el discurs de la "caverna mediàtica"

Una consellera de Junts acusa Rufián de fer el joc a l'"extrema dreta"

La consellera d'Exteriors, Victòria Alsina, ha retret al portaveu d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, que validi el discurs de la "caverna mediàtica" vinculant l'entorn de Puigdemont amb el Kremlin i ha negat qualsevol contacte amb el "règim de Putin".

Alsina ha manifestat que "és intolerable que representants institucionals de l’independentisme se sumin a aquesta campanya responent a una pregunta intencionada d’un periodista d’extrema dreta condemnat per inventar-se entrevistes i per coaccions", ha sentenciat.

En una interpel·lació de Ciutadans, també ha dit que "desconec si Rússia ha volgut utilitzar Catalunya en el passat per perjudicar la Unió Europea", però ha afegit que "el Govern no està interessat en aquest tipus d’operacions, ni en el passat, ni actualment, ni en el futur".

La consellera de Junts ha remarcat que "no busquem cap tipus de relació amb ningú de l’entorn del Kremlin i el Departament d’Acció Exterior, de fet, quan es va declarar aquesta guerra va trencar formalment relacions amb el cònsol general de Rússia a Catalunya, perquè no es poden normalitzar les relacions amb el règim de Putin".

Finalment, Victòria Alsina ha defensat que Carles Puigdemont, "primer com a president del Govern d’aquest país i després com a eurodiputat, és un referent en la defensa de la llibertat i la democràcia".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 EduardR, BCN, 23/03/2022 - 11:15

La ultraderecha Catalana mirando la paja en el ojo ajeno y no la viga en el propio....

#14 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/03/2022 - 11:06

Rufian les 10 vueltas a los de Junts. Conoce sus vicios y debilidades. Alsina es una aprendiz de corrupta en el partido de Gran Lladre Pujol.

#13 Arnat, Barcelona, 23/03/2022 - 09:33

Aquesta fa merits perfeccionant l'art de la mentida i l'engany, aplicant-se en les instruccions que la banda de farsants els inculca si volen prosperar dins el cercle viciós de la corruptela i el parasitisme. Han sortit tots de la ratonera quan han escoltat les paraules del rufian que treien la careta als galifardeus lacais i al propi Vivales.

#12 Fúlvia, Cabrera de Mar, 23/03/2022 - 09:13

Ja tardava en sortir el comodí de l'"extrema dreta". A veure si almenys teniu més imaginació!

#11 Timbaler , Bcn, 23/03/2022 - 09:04

Las titellas de Putin le muerden la mano.
Han quemado su último barco