Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 20:15h.

Una consellera del CAC fa campanya per Manuel Valls

Eva Parera: “vivim una situació política i social molt conflictiva”

La consellera del CAC a proposta de CiU, Eva Parera, ha expressat el seu suport a la candidatura de Manuel Valls a l’alcaldia de Barcelona. “Sense necessitat de conèixer el candidat, Manuel Valls és una persona que tothom sabem que ha arribat el més alt de la política a França”, ha assegurat en l’acte de presentació de la candidatura, celebrat aquest dijous al Palau de Congressos de Catalunya.

Parera ha advertit que “vivim una situació política i social molt conflictiva”. “A mi em preocupa molt”, ha afirmat la consellera de l’organisme audiovisual, alhora que ha reclamat un “catalanisme molt europeu” basat en “el diàleg, el pacte, el consens”. “La meva escola política sempre ha estat el diàleg, el pacte, el consens, el respecte a les institucions, a l’adversari, a les persones, les formes”. “crec que aquests valors són molt necessaris avui més que mai”, ha manifestat.

També ha defensat “un catalanisme moderat, un catalanisme conservador si li voleu dir, un catalanisme que creu profundament en la solidaritat, un catalanisme molt europeu”. “Un catalanisme que avui és molt viu en la nostra societat i que molts el sentim com la nostra manera d’expressar la nostra catalanitat”, ha afegit.

L’exdirigent de CiU ha criticat que l’independentisme prioritza “els interessos partidistes i, m’atreviria a dir personals, per sobre dels interessos del país i dels interessos de la ciutat”. Parera ha indicat que “no ens podem permetre uns governants que cada pas que fan malbaraten el prestigi de la ciutat”, i ha conclòs que “Barcelona no pot ser l’instrument de cap ideologia política”.

Eva Parera
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Neferu, Barcelona, 14/12/2018 - 20:32

¡¡¡Bravo, Sra, por su valentía!!!