Publicitat
Política · 11 de Juny de 2018. 13:27h.

Una consellera d'ERC es carrega un dirigent de Demòcrates

Enric Vendrell cessa com a director general d'Assumptes Religiosos

Una consellera d'ERC es carrega un dirigent de Demòcrates

Vendrell, en un acte al Parlament el passat mes de març

La consellera de Justícia, Ester Capella, ha anunciat al director general d'Assumptes Religiosos, Enric Vendrell, que demà el cessarà en el càrrec. El mateix Vendrell ho ha explicat a través del seu compte de Twitter: 


Vendrell, antic militant d'Unió i actualment de Demòcrates, que es va presentar a les eleccions amb ERC, ha dit en declaracions a Efe -recollides per diferents mitjans- que no esperava ser destituït perquè "creia que es tractava de restituir el govern i no un canvi de govern".

Enric Vendrell va ser nomenat director general d'Assumptes Religiosos per la consellera de Governació, Joana Ortega, fa cinc anys, però amb el nou Govern aquesta direcció general ha passat al departament de Justícia, que encapçala Ester Capella (ERC).

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 La Mare Superiora, Liechtenstein, 11/06/2018 - 16:21

Ai,mare de Déu,ja hi som,com al 36! Jordi,guarda els missals i truca a la Guardia Civil,ràpid!

#5 Josep Maria, Llinars del Vallès, 11/06/2018 - 15:19

D ERC ja no extranya res.
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/06/2018 - 14:50

"El Gobierno portugués corta las ayudas a los colegios privados. La Iglesia católica y la derecha arremeten contra la decisión"

lavozdegalicia.es 19-5-2015


L´avantagte de no tenir CUPs

#3 Benja, Badalona, 11/06/2018 - 14:33

Con que "capilla" has topado, es lo mismo que decir con la Iglesia hemos topado, Enric. Ánimos un huequecito encontrarán algún apaño para que luches por y para el país. Tu patria eres tu no te engañes por más tuits que pongas. Lo importante es pillar un buen lugar, ahora hay más picos de oro con carnet Canción Pico de Oro.

#2 Barretina a rosca, Black hole, 11/06/2018 - 14:31

En el nacional carlismo de ERC el cargo de Director d'Assumptes Religiosos es una cosa muy seria, este cargo no puede estar en manos de cualquiera y menos de un antiguo "unionistas".