Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2010. 08:51h.

Una consellera nacional de CDC se'n va amb Laporta

Laia Escarrà: "CiU ja no és el pal de paller del catalanisme"

Una consellera nacional de CDC se'n va amb Laporta

Laia Escarrà, amb Mas, en una imatge d'arxiu

Laia Escarrà, fins ara consellera nacional de Convergència Democràtica de Catalunya, ha abandonat aquest partit i ha anunciat que s’integra a Solidaritat Catalana per la Independència, de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Escarrà ha argumentat la seva decisió en una carta dirigida al secretari general adjunt de CDC, Felip Puig. En aquesta, ha apuntat que "m'adreço a vostè per comunicar-li que em dono de baixa de CDC ateses les últimes declaracions dels integrants de la direcció nacional, inclòs vostè, on va afirmar a Catalunya Ràdio que no només CiU no apostaria per la creació de l'Estat català la propera legislatura sinó que contemplava en un futur pròxim una bona entesa amb Espanya".

En aquests sentit, Escarrà ha considerat que després de la manifestació del 10-J "em semblen inadmissibles" declaracions com les de la sots-directora de campanya de CiU, la sra. Joana Ortega, que ha assegurat rotundament que CiU en absolut és un partit independentista.

Per això, ha manifestat que "donat que sóc una independentista convençuda i crec que CiU ja no és el pal de paller del catalanisme, ja que la centralitat del mateix és a dia d'avui l'independentisme que CiU ni representa ni vol representar allunyant-se cada dia més d'una societat catalana a la qual no escolta he pres la decisió ben raonada d'abandonar Convergència i adherir-me immediatament al moviment democràtic de base Solidaritat Catalana per la Independència seguint l'exemple d'Alfons López Tena".

Per últim, Escarrà ha apuntat que "atès que actualment sóc consellera nacional de CDC poso a disposició de la presidència del Consell Nacional de CDC el càrrec que venia ostentant dins del partit. Prego que faci efectiva aquesta baixa a la major brevetat possible".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Sergi, BCN, 18/08/2010 - 19:13

Estava cantat, tenint en compte els vincles familiars que té amb altres persones de SI i que van marxar de CDC. Per cert, aquests familiars ho estan venent bé, quasi ningú en parla i es ven com un degoteig que no és.

#26 LLUIS, l'Ampolla, 18/08/2010 - 17:38

Ahir vaig enviar-vos un misatge i no l'heu publicat. Deu èser perqué no lloaba al Laporta. Ja veig del peu que coixejeu. Trec la vostra icona del escriptori i adèusiau. Lluis Bultó l'Ampolla

#25 Bernat, Barcelona neta, 18/08/2010 - 12:18

Azote, el senyor encarregat. "Por la boca muere el pez"

#24 sergi, barcelona, 18/08/2010 - 10:55

La societat civil ha d'entrar al Parlament on, fins ara només hi ha els elegits pels partits a canvi d'un gregarisme contrari a la consciencia de cadascú i al que vol el poble. Independentistes al Parlament!
Aquesta és la nostra. No malversem vots.

#23 marta, barcelona, 18/08/2010 - 09:30

El lider absolut de CIU és en Duran. No cal que editin llibres per demostrar-ho. Res d'independència. I els indep. de CDC, a callar, i si cal pactar amb PSOE o PP, és igual, que ara sucarem càrrecs perquè guanyarem. Tot per un plat de llenties.