Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2010. 13:28h.

Una crisi per Sandra Lomas

Carretero proposava una persona de confiança per Tarragona enfront els crítics

Una crisi per Sandra Lomas

Carretero i Sandra Lomas en un acte de Reagrupament

La disputa sobre el futur cap de llista per Tarragona ha propiciat la crisi a Reagrupament, segons ha sabut e-notícies de fonts de la formació. L'exconseller Carretero era partidari d'una circumscripció única com ja va informar aquest diari la qual cosa hagués propiciat Sandra Lomas, una persona de la seva confiança de número u per aquestes comarques.

Nascuda el 8 de febrer de 1983 a Tarragona (Tarragonès), l'eventual cap de llista té un notable currículum acadèmic: Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya a més de Màster MBA en Empreses i Institucions Culturals per la Universitat de Salamanca.

Però el seu aterratge xocava amb dos dels crítics que han presentat ara la dimissió: Albert Pereira i Jaume Renyer, ambdós provinents d'Esquerra. Pereira va ser director general a Governació durant el primer tripartit i a les darreres eleccions generals va disputar ser cap de llista per Tarragona a Lluís Aragonès. Posteriorment va ingressar a Reagrupament.

Jaume Renyer havia estat una de les persones de confiança de Josep-Lluís Carod-Rovira -el va acompanyar en el seu famós viatge a Perpinyà-, però de mica en mica va anar assumint posicions crítiques amb la direcció. Al darrer congrés d'Esquerra era candidat a president en al candidatura d'Uriel Bertran. Més tard va anunciar el seu pas a Reagrupament tot i que ara ha anunciat també que s'ha donat de baixa

Sandra Lomas, per la seva banda, havia estat també del gabinet de premsa d'ERC a Madrid i va ser recol·locada posteriorment l'Ajuntament de Castellvet del Camp després que els rebublicans passessin de vuit a tres escons a les eleccions del 2008. Tot seguir va ser contractada d'urgència per l'Ajuntament de Castellvell del Camp (Baix Camp), governat per ERC en coalició amb el PSC i Units per Castellvet, amb el càrrec de "tècnica de gestió adscrit a secretaria" com va informar e-notícies el passat  14 d'octubre sense que ningú de la direcció de Reagrupament desmentís o donés la seva versió sobre la notícia.

Publicitat
Publicitat

97 Comentaris

Publicitat
#97 Joan Delacarabassa Gran, BCN, 03/02/2010 - 23:11

Vinc d'una reunió amb la Ruth Carandell que públicament ha hagut de desmentir als associats d'Agrupament que la Lomas sigui l'amant del Carretero !?!

#96 Marc, Reus, 03/02/2010 - 21:50

Si en Carretero a trait a les bases i no es pot predicar una cosa i ferne una altra. Pero tots els altres partits tambe estan dirigits per uns dictadors que fan les llistes a dit. El gran problema es aquest, 4 decideixen i la resta diu si senyor.

#95 Marc, Viladecans, 03/02/2010 - 12:32

Pau, en la ponència política aprovada per l'Assemblea General hi deia que els candidats s'escollirien per cadascuna de les circumscripcions electorals. Al Sr. Carretero no li agradava i ho va voler canviar. Aquesta és la seva regeneració democràtic

#94 Pau Casals, Girona, 03/02/2010 - 12:25

Però en els reglaments interns, o com es digui, deia o no deia que hi havia circumscripcions ? I si ho deia, com es justifica tot plegat ?

#93 Marc Valls, Barcelona, 03/02/2010 - 11:48

Està molt bona la Sandra. És \"lo más\" bonic de la política.