Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2010. 18:03h.

Una crisi tancada en fals

Ernest Maragall ofereix el seu càrrec, però el president refusa la dimissió

Una crisi tancada en fals

José Montilla, amb Ernest Maragall, en la formació de l'actual Govern

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha posat el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat, José Montilla, però aquest l'ha rebutjat en una reunió, que ha durat poc més d'una hora, al Palau de la Generalitat per a tractar la polèmica oberta en les files socialistes, després que aquest últim afirmés que els ciutadans estan "fatigats" del tripartit.

El president de la Generalitat, però, li ha demanat que rectifiqui les seves declaracions. Ernest Maragall va assegurat que els ciutadans estan "fatigats del tripartit i que "el Govern de Montilla no té un projecte de país".

La reunió s'ha produït després de la comissió executiva del PSC en la que els dirigents de la formació han intentat tancar files a partir de la intervenció conciliadora de Maragall i del conseller d'Economia, Antoni Castells, qui va justificar les paraules de Maragall.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Beto, Barcelona, 16/02/2010 - 13:11

Primus vívere dopo filosofare.El que cal fer par a viure a costa de Catalunya!Ja ni ha prou de tanta miseria moral.Ara convé un govern fort de CIU que treballi per Catalunya i ens retorni l'orgull i la comfiança en el nostre país .Prou progrexorissada

#10 Josep-Empordà, Palafrugell, 16/02/2010 - 08:43

Vergonya cavallers!!...Vergonya!!. Vergonya que no hi ha al si del tripartit.

#9 Torrescárcela, Barcelona, 15/02/2010 - 21:26

Otra de las muchas crisis cerradas en falso en Cat, como la del Palau, Santa Coloma, 3%, Miniestadi... A estos chiquilicinco de la política les importa un comino lo que piensen los ciudadanos. Segirán chupando del bote, q es lo único q saben hacer

#8 Alcampelló, Barcelona, 15/02/2010 - 19:01

Tranquilos, que no pasará nada. Nadie en el Govern perderá su sueldo antes de Octubre.
No tiene importancia lo que un conseller piense, diga o haga. Esto es el Oasis de Matrix y ahora no toca crisis. Los ciudadanos duermen, mejor no hacer ruido.

#7 laura, L'H, 15/02/2010 - 18:29

Quin titelleta de president! Un dels seus consellers li posa en safata tenir una mica de dignitst i ho rebutja: