Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2014. 08:55h.

Una crítica amb Duran substitueix Oriol Pujol al Parlament

Titon Laïlla rellevarà el fins ara diputat de CDC

Una crítica amb Duran substitueix Oriol Pujol al Parlament

Laïlla

La renúncia d’Oriol Pujol a l’acta de diputat tindrà conseqüències en la correlació de forces del grup parlamentari de CiU i, més concretament, en el d’Unió. El fins ara diputat, en efecte, serà substituït per Titon Laïlla, d’Unió.

Laïlla es va quedar fora de la cambra a causa dels mals resultats de la federació nacionalista a les eleccions del 2012, però també perquè va quedar endarrerida en la confecció de la candidatura. L'exdirigent d’Unió de Joves està considerada del sector sobiranista -com Toni Castellà, entre d’altres- i crítica amb Duran.

Titon Laïlla, per exemple, va competir amb l’ara conseller d’Interior, Ramon Espadaler, per a la presidència del consell nacional del partit tot i que finalment va ser derrotada per Espadaler, que tenia el vistiplau de Duran i Lleida. Espadaler s’ha consolidat d’ençà d’aleshores com l’eventual successor de Duran.

Laïlla explica que és “infermera especialista en Salut Mental. Sóc militant d'Unió Democràtica de Catalunya, i sóc perica: la força d'un sentiment!”. Es va afiliar a Unió el 1998, començant per la seva organització juvenil Unió de Joves, on va ser nomenada presidenta el 2004. El 2006 va entrar com a diputada del parlament de Catalunya, sent reelegida en les posteriors eleccions.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ambaixadorCAT, UK, 15/07/2014 - 11:48

perica? llàstima. Però aquí lo important és que és del sector sobiranista i anti-Duran :)

#2 jordi, bcn, 15/07/2014 - 10:45

Noia...Si has dit k ets perica el mas i cia et fotaran el llit.
Ole els teus de dir ho pero .....
Visca l'espanyol!!!
X fi algu inteligent a ciu......

#1 Pere Pau, Can Pixa a la Vies, Porka, Rec..., 15/07/2014 - 09:09

Titon? :-O