Publicitat
Política · 19 de Juny de 2008. 14:07h.

Una de les detingudes del Rosebud "va donar una puntada als testicles" d'un mosso

Un dels joves va patir ferides "fruit del frec contra l'asfalt per la pressió d'una bota"

Una de les detingudes del Rosebud "va donar una puntada als testicles" d'un mosso

Saura, en una graduació de mossos

La resolució judicial de la baralla a la discoteca Rosebud, per la qual han estat condemnats sis agents dels Mossos d'Esquadra i quatre joves, indica en els fets provats que una de les familiars de Carolina Soto, la noia que a criteri de la jutgessa va rebre un tracte "especialment repugnant" de la policia catalana, va propinar una puntada als testicles d\'un agent. "Mentre s'estava produint la detenció de Miquel S., es va personar en el lloc, alertada del que estava passant, la seva germana Cristina S., de qui el seu 18 aniversari era precisament l'objecte de la festa, qui, en estat de gran nerviosisme va propinar una puntada en els testicles del Caporal 5.533, passant a continuació a ser detinguda, sense resistir-se i sense que hagués sofert lesions. El caporal 5533 va ser assistit a la Clínica Asepeyo poc després on se li va apreciar contusió ( hematoma ) de penis, escrot i testicles, lesions de les quals va trigar 3 dies a guarir-se , sense incapacitat ni seqüeles".

Per una altra part, també s'explica que "Miquel S. B. va sofrir, i va ser assistit médicamente, de policontusiones i hematomas a la cella dreta amb ferida incisa de 3 mm, hematoma fruit del frec contra l'asfalt per la pressió de la bota del Mosso d'Esquadra, trigant a guarir de les seves lesions 5 dies no impeditius". "Durant la inmovilización, i sense que consti resistència per la seva banda, Albert C. I. va ser colpejat amb la porra per l'Agent 9437, patint lesions consistents i provocant fisura 1/3 pròxima al cúbit i de les quals va trigar a guarir 30 dies, durant els quals va estar impedit per a la seva ocupació habitual no precisant hospitalització i sense seqüeles".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 pep, Bcn, 20/06/2008 - 21:04

Si que va picar fluix, hahahaha

#14 Juanc, Barcelona, 20/06/2008 - 20:39

Al Rosebud hace tiempo que algún cacique de barretina rosca-chapa le tiene ganas. Primero cerraron el parking del Instituto de la Ciencia para que no se usara por la noche. Luego desplegaron a los recaudadores (Mossos y Guardia Urbana).Hay que ir en taxi.

#13 Ignacio, Sant Cugat del Vallès, 20/06/2008 - 12:37

Deberían innhabilitarlos de por vida. No se merecen representar al Orden, ni la autoridad.

#12 cristian, barcelona, 20/06/2008 - 10:21

A mi tots els policies em sembles una colla de galifardeus prepotents, però el que més m'indigna és, escurçó verd, aviat amb h?, nano no havia vist una waltrapada com haviat des de feia molt de temps!!!

#11 la cabra de l'ebre, gandesa, 19/06/2008 - 23:46

Totes les policies del mon tenen aquest tipus de actuacions ja que actuen en situacions limits, el problema es que amb els mossos tothom s'atreveix i amb la guardia Civil i la nacional no ens atrevim a recriminar-los les seves actituds.