Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2022. 11:56h.

Una diputada de la CUP li fa la figa al grup de Vox

Alba Vergés no la crida a l'ordre i Nogay Ndiaye diu que són una "anomalia"

Una diputada de la CUP li fa la figa al grup de Vox

La diputada de la CUP Nogay Ndiaye li ha fet la figa al grup parlamentari de Vox al Parlament i, posteriorment, ha afirmat que la formació "una anomalia". Alba Vergés, en aquest cas, no ha aplicat el codi de conducta com acostuma a fer amb el grup liderat per Ignacio Garriga.

El portaveu del grup, Joan Garriga, ha reclamat a la presidenta en funcions de la cambra catalana, Aba Vergés, "el compliment del codi de conducta" perquè "la bancada de la CUP s'ha faltat el respecte al nostre grup amb gesticulacions que no cal reproduir".

Garriga ha reclamat a la cambra tenir "un debat obert, des del faristol, però un respecte entre tots nosaltres". Vergés no l'ha cridat a l'ordre i, a més, ha permès que Ndiaye digui que "és una anomalia que estiguin aquí i que hàgim d'escoltar els seus discursos racistes".

La diputada cupaire també ha manifestat que "la seva diputada estava fent al·lusions racistes a tot el col·lectiu immigrant" i "ens estava increpant". "S'ha creat aquí una mena de pati d'escola i, si se senten ofesos, no demanarem disculpes".

Finalment, Alba Vergés s'ha limitat a dir que "saben que apel·lo massa sovint a codi de conducta del nostre Parlament". "Això val per tots i totes i demano que es vagi fent aquest respecte", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

135 Comentaris

Publicitat
#91 bejota, bcn, 25/10/2022 - 12:41

TIENES , NOGAY,EL REFERENTE IGUAL QUE TÚ , IGNACIO GARRIGA , QUE SE HA GANADO EL RESPETO EN EL PARLAMENT AUENQUE BORRAS HIZO LO IMPOSIBLE POR AMARGARLE LA VIDA . HOY , BORRAS ESTA FUERA (ECHADA) DEL PARLAMENT.SIENDO UNA ARRABALERA TE SERA DIFICIL COPIAR LA DIGNIDAD DE IGNACIO G. DE VOX.

#90 Tonino, BCN, 25/10/2022 - 08:01

Pensaba que la "grossa" era una lotería. Que equivocado estaba...

#89 Yomismo, Sevilla, 25/10/2022 - 03:04

La televisión local de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) censura la intervención de VOX en el pleno municipal
https://uccpost.es/la-television-local-de-sant-cugat-del-valles-barcelona-censura-la-intervencion-de-vox-en-el-pleno-municipal/

#88 BEJOTA, bcn, 24/10/2022 - 20:30

MORENA , APRENDE MANERAS DE IGNACIO QUE CON TODOS EN CONTRA SE HACE RESPETAR.
UNA ARRABALERA DEL PARTIDO DE LOS ARRABALEROS ,SERÁ DIFÍCIL,CLARO.

#87 Joan, Barcelona , 24/10/2022 - 12:09

Sembla que els derechones teniu el costum d'agafsrvos-la amb oaper de fumar quan se us tracta de knmateixa manera que acostumeu. De fet, el Parlament era una bass d'oli abans d'arribar vosaltres.
No voliau sopa?...

#87.1 joe, Tarragona, 24/10/2022 - 14:15

¿Pero se puede saber que dices?,¿en que idioma escribes?,parece que a ti la inmersion te dio de lleno.

#87.2 pepe, Andorra, 26/10/2022 - 13:30

derechones? Pero si todo es una pelea entre estatistas de diferentes capillitas....Ahora bien, las justificaciones del de turno en q lo hacen pq ellos hacen lo mismo, son como los unicornios, no existen. No he visto a ningun voxero tirar piedras ni hacer peinetas. Pero si no haces una transposicion goebbelsiana, es q revientas, juanillo....

#87.3 pepe, Andorra, 26/10/2022 - 13:31

La transposicion en las leyes de la propaganda, consiste en acusar al contrario de lo mismo q nos acusan, como forma de desviar la atencion del debate principal, esto es q los de la balsa de aceite, lo son pq estan todos conchabados para el saqueo y cuando llega uno q no esta en el ajo, todos los q estan a sueldo del señor feudal, saltan del sillon