Publicitat
Política · 17 de Juny de 2021. 17:50h.

Una diputada d'ERC critica la "supèrbia" de Sergi Sol

Jenn Díaz: "Em sembla intolerable"

Una diputada d'ERC critica la "supèrbia" de Sergi Sol

La diputada d'Esquerra, Jenn Díaz, ha criticat la "supèrbia" de Sergi Sol, home de confiança d'Oriol Junqueras i exassessor del president Pere Aragonès, després que ahir protagonitzés una batussa al Tot es Mou de TV3 amb Pilar Carracelas. Sol va reclamar que no es posés "nerviosa" i li va dir que "justeja", i la tertuliana el va titllar de "masclista", "cínic" i "impresentable".

Díaz ha publicat un parell de tuits després que, segons ella, "molts em demaneu que faci explícit el meu suport a Pilar Carracelas". En aquest sentit, ha exposat que "les dones sempre hem de respondre per nosaltres i per companys amb qui compartim partit, ideologia, projecte o vida" i ha afegit que "no he de respondre per cap home, ni tan sols si compartim sigles, però ho faré".

La diputada d'ERC ha manifestat que "la supèrbia davant de dones que expressen les seves idees amb convicció, sobretot quan confronten homes, és una constant". "Em sembla intolerable", ha sentenciat. Finalment, ha exposat que "estic convençuda que molts ni tan sols se n'adonen, i això és el més preocupant". "I sí, tot el suport a Pilar Carracelas", ha conclòs Jenn Díaz.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 FERRANOT, BARCELONA, 18/06/2021 - 10:02

Home, la veritat és que la Carracelas si que és justeta. El problema és que el Sergi Sol no és gaire més llarg. Es el que té ser membres de la secta lazi. Això no hi té res a veure amb masclisme o feminisme.

#14 Marcial Heredia, el circo de la tele, 18/06/2021 - 08:25

Entre soberbios, machistas, cínicos, impresentables y justillas, el circo de los payasos nos tiene entretenidos. Es una filosofía de vida, no hay duda. Siempre llorando, siempre más listos que los demás, siempre robando, siempre con privilegios, eso ellos y nosotros en la puta ruina. Por algo inventaron el cuento. Si no, no tendría gracia.

#13 Iñigo, Palma, 18/06/2021 - 07:30

No recuerdo que dijo esta defensora de mujeres cuando pegaron o dos chicas en BCN por mostrar su apoyo a la selección española. Eso no le molesto y en cambio que le digan justilla en un debate a otra mujer le parece intolerablemente machista. Las mujeres de ERC: Tribalistas, supremacistas, racistas y xenofobas. Pena de país.

#12 Maresmenc, Maraesme, 18/06/2021 - 06:59

Aquest és l'autèntic ADN d'ERC, aquest!! Són supèrbis, altius, egoletres...
Felicitats a tots els que doneu confianca a la penya indepes, esteu fent confiança a una colla de, suposadament o no, de bretuls

#11 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 18/06/2021 - 03:13

L´unic independentista purasangre que ens queda i que no ha perdut pistonada es el Cotarelo. Es un maquina

Llastima que ja va amb la reserva i estigui preparant l´inventari per pasar comptes amb Sant Pere