Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2019. 08:46h.

Una dirigent de JxCat troba "fastigós" que Carrizosa sigui diputat

L'exdirector de la Catdem diu que el portaveu de Ciutadans "està malalt"

Una dirigent de JxCat troba "fastigós" que Carrizosa sigui diputat

L'exdirector de la Catdem, Agustí Colomines, ha manifestat que el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, "està malalt" després que en la sessió de control al Parlament manifestés que "la senyora Madaula podria explicar-nos alguna cosa sobre les comissions de Catdem i el Palau de la Música quan el seu amic, el senyor Colomines era director".

Colomines ha reaccionat així després que la diputada de JxCat, Gemma Geis, mostrés el seu "suport a Aurora Madaula i Agustí Colomines davant la pregunta masclista que ha fet Carlos Carrizosa". "S'entén perfectament que pactin amb VOX", ha reblat.

Una persona ha contestat a l'exdirector de la Catdem que "una malaltia no es culpa teva" i ha assegurat que Carlos Carrizosa "és dolent, i això és responsabilitat seva 100%". "Sí, això és veritat", ha afegit Agustí Colomines.

Aurora Madaula ha intervingut en la conversa de Twitter per manifestat que "al masclisme se l'ha de combatre al carrer i a les institucions". "És realment fastigós tenir diputats d'aquest nivell de masclisme al Parlament de Catalunya", ha reblat.

Les paraules de Carrizosa han acabat amb un escrit de tots els grups parlamentaris excepte PP i Ciutadans demanant a la mesa que es prenguin "mesures" pel que qualifiquen d'"insinuacions masclistes i sexistes".

acolm.jpg

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#45 Jose antonio duarte, Barcelona, 25/09/2020 - 11:03

Cataluña y sus independentistas " siempre igual siempre igual " como la Cerveza el Aguila. No evolucionan. Ahora yo creo que las practicas de la Armada las pueden hacer en el lago de Bañolas y las de Aviacion en el Aeropuerto de Sabadell, Reus o la Cerdaña asi quedara todo mas catalan.

#44 Roger, Sabadell, 29/11/2019 - 22:29

Amb aquests comentaris es retraten a ells mateixos

#43 Pere, Barcelona, 29/11/2019 - 22:28

Tots contra Ciutadans...

#42 Yo, Tres Cantos, 29/11/2019 - 15:24

Yo lo que encuentro, si no asqueroso, sí inadecuado es ir enseñando las tetas en sede parlamentaria. Para lucir pechuga está la playa, no el escaño. Llámenme facha

#41 Flipante el deshabillé, bbcn, 29/11/2019 - 13:58

Ahh, pero el deshabillé es amarillo, no se crean. Yo voy así al curro y me despiden. Un poco de decoro en el Parlament de Catalunya, un poco de por favor ....