Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2011. 22:38h.

Una dirigent de Rcat compara Alfred Bosch amb Han Solo

"Farà esclatar l'Estrella de la Mort que simbolitza el Congrés de Madrid"

Una dirigent de Rcat compara Alfred Bosch amb Han Solo

Carandell, en un moment del míting

La vicepresidenta de Reagrupament Independentista (Rcat), Rut Carandell, ha comparat el candidat d'ERC-Rcat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, amb Han Solo, un personatge de la Guerra de les Galàxies.

Carandell ha fet un símil entre la cambra baixa i l'estació de destrucció de la saga fílmica. Segons la dirigent independentista, "Bosch farà esclatar l'Estrella de la Mort que simbolitza el Congrés de Madrid". "Alfred Bosch és el nostre Han Solo", ha afegit la dirigent de l'entitat liderada per Joan Carretero.

Per la seva banda, el cap de llista per Barcelona, al míting celebrat a Sabadell, ha començat el seu discurs amb un "que la força ens acompanyi", una frase de la pel·lícula per desitjar sort, després de la intervenció prèvia de Carandell. Bosch ha vaticinat per a Catalunya "o independència o extinció".

"L'empobriment al qual estem sotmesos ens aboca a retallar el moll de l'os, i hipoteca el futur dels nostre fills i com deia Jordi Pujol en això ens hi juguem la supervivència, perquè ja no es tracta del peix al cove. De fet, si algú com Jordi Pujol fa una reflexió crítica i tan valenta, nosaltres no ens podem quedar enrere", ha assenyalat Bosch.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#15 ivan el terrible, sant cugat del vallés, 09/11/2011 - 16:40

Si tot el que teniu que dir els filo-espanyolistes als vostres comentaris és una crítica sobre l'argument de "La Guerra de les Galàxies", esteu demostrant què el vostre nivell intel.lectual no està a més alçada del que critiqueu tant injustament.

#14 Rafel , Terrassa, 09/11/2011 - 13:55

De fet, qui va destruir l'estrella de la mort va ser Luke Skywalker. Han Solo el va ajudar però qui va utilitzar la força segons el mestratge d'Obi Wan Kenobi va ser en Luke.

#13 Josep, Lleida, 09/11/2011 - 11:22

Com a fan de Star Wars crec que aquesta ha equivocat el repartiment de papers.
El més adient seria.

Puigcercos Chewacca
Bosch Amb el careto que te, podria ser qualsevol d'aquell bar interestelar
Junqueres Jabba
Rut R2D2
Carretero C3PO

#12 Patateta, Horta, 09/11/2011 - 11:13

Carandell compara amb Han Solo, Bosh compara amb Obelix.... és aquest el seguiment del diari a la campanya electoral d'ERC??????????? dos noticies totalment banals en 24 hores que no informen absolutament de res. Com si no haguessin proposat res en els mitings on han dit això. Brutal!!!

#11 Enric_J_M, Bcn, 09/11/2011 - 11:06

Voleu dir que el respectable públic haurà captat una analogia tant profunda? I arà suposo que en Tardà ja no serà l'Obèlix, sino en Chewbacca...