Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2018. 17:47h.

Una empresa d’un exgerent de TV3 hauria cobrat comissions a Lleida

Es tracta de Triacom Audiovisual, d’Oriol Carbó

Una empresa d’un exgerent de TV3 hauria cobrat comissions a Lleida

Joan Reñé (foto: Diputació de Lleida)

Una empresa d’un exgerent de TV3 apareix en la denuncia que va motivar la investigació judicial contra la presumpta trama de corrupció a la Diputació de Lleida. Es tracta de Triacom Audiovisual SL, administrada per Oriol Carbó, segons la documentació a la que ha tingut accés e-Notícies. La denúncia identifica la productora audiovisual com un “dels clients del testaferro” que hauria fet servir la presumpta xarxa corrupta l’any 2012.

La denúncia afirma que Triacom Audiovisual hauria estat presumptament una de les companyies que “canalitzaven els pagaments” a través dels testaferros que “reben factures falses per generar diner en B”. E-notícies ha intentat en diverses ocasions posar-se en contacte amb algun responsable de l’empresa per conèixer la seva versió dels fets, però no hem obtingut resposta.

El denunciant també assenyala que la productora “forma part d’un grup empresarial vinculat amb el Sr. Roures i el grup Mediapro de comunicació”, però des de Mediapro s’ha afirmat a e-notícies que “no pertanyen el grup”.

La productora audiovisual, segons la denúncia, hauria intervingut en la presumpta trama de frau, suborn i blanqueig de capitals a la Diputació de Lleida que investiga la fiscalia. L’operació investiga el presumpte cobrament de comissions il·legals per part del president de l’organisme supramunicipal, Joan Reñé, a canvi de l'adjudicació d'obres públiques i serveis de manteniment a empreses que podrien haver beneficiat directament a Reñe i, parcialment, haurien finançat irregularment a CDC.

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts Reñé -juntament amb altres 25 persones- i hores després va quedar en llibertat sense càrrecs però amb l’obligació de comparèixer davant el jutge en el marc de la investigació. El president de la Diputació de Lleida ha assegurat que “la meva conducta personal i institucional ha estat i és irreprotxable i mai he rebut comissions ni he actuat en benefici de ningú”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alejandro1º, Barcelona, 06/10/2018 - 11:01

Y van....¡Jesúspordios, ya he perdido la cuenta!! Es que esto del 3% y CDC es como " El rayo que no cesa" A la que escarbas una miaja, ¡zás! te topas con el 3% y con CDC como no puede ser de otra manera. Son como dos hermanos siameses que comparten un mismo corazón, podrido, sí, pero un sólo corazón al fin y al cabo inseparables

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/10/2018 - 19:20

Que feliços i que be viviem tots a l´oasi dissenyat pel patriarca del clan fent pais a mans plenes sense haver de preocuparse per ficalitzacions incomodes ni torracollons i on es robava amb una desimboltura i unes alegrias macarenas que ja les haguesin volgut per ells Ali Baba i els seus Consellers.

T´en recordes Roures ?

#1 Lolo, Barcelona, 05/10/2018 - 17:59

#noupais