Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2020. 09:50h.

Una entitat monàrquica porta Aragonès a la Fiscalia

Per presumptes injúries a la Corona

Una entitat monàrquica porta Aragonès a la Fiscalia

L'entitat Concordia Real Española (CREE) ha denunciat davant la Fiscalia de l'Audiència Nacional el vicepresident Pere Aragonès i la portaveu del BNG, Ana Pontón, per un presumpte delicte d'injúries a la Corona. Correspon ara a la Fiscalia valorar si inicia un procés per delicte d'injúries a la Corona contra aquests dos polítics.

El vicepresident ha tractat la monarquia de "corrupta", ha defensat que cal "fer-la caure" i ha qualificat els Borbons d'"organització criminal". Dilluns passat Aragonès va afirmar en una piulada que Felip VI és "còmplice" del "llegat fosc" de Joan Carles I.

L'entitat, segons informa l'ABC, defensa en el seu manifest fundacional l'"amor a Espanya" dels seus integrants, "la defensa de la seva unitat com a nació i la seva integritat territorial, el respecte a les tradicions i la preocupació pels continus i greus atacs que pateixen les institucions bàsiques de l'Estat".

"Som espanyols que defensem el llegat d'una monarquia que va portar a Espanya la democràcia", exposa l'escrit: "Aquest llegat està amenaçat". L'associació es compromet a actuar contra "els atacs que pateix la Corona" davant "la passivitat d'altres agents socials, l'absència i el silenci clamorós de molts actors de la vida pública".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Joan, Bcn, 07/08/2020 - 00:30

"Se incrementó en un 14,1% la recaudación por el impuesto de Sucesiones y Donaciones. En este caso, el factor que influye en su evolución es el número de defunciones"
Enhorabona Aragonés, escanyar als morts sempre és un bon negoci.
Aquest any amb el covid i la nova pujada, podreu gaudir d'un nou augment de sou.

#14 Galba, Barcelona, 06/08/2020 - 13:43

Lo que opinan Torra, Junqueras, Puigdemont, Aragones, El Vicepresidente 2º, los de TV3, etc. nos debiera de merecer el mismo respeto que lo que acaba de opinar Bárbara Rey.

#13 A casa nostra sóm molt nets i molt pulits, Barcelona, 06/08/2020 - 12:12

Aragonés semblava una mica més capaç que els altres, però és tan cínic com tots plegats "Indignats contra el Rei emèrit, demanen l'abdicació d'un Rei que, segons ells és el Rei d'un pais vehí", quan Catalunya està de m fins el coll de corruptes que han utilitzat les institucions catalanes per forrar-se a costa dels catalans i ERC d'esqu

#12 José , Barcelona , 06/08/2020 - 12:05

Esta entidad monarquica, si quiere hacerle un favor a Felipe tendria que denunciar al pichabrava.

#11 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 06/08/2020 - 11:56

Eso de "organización criminal" lo habrá aprendido Aragonés de la resolución de un juez sobre una familia, también famosa, hace unos días.