Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2010. 10:10h.

Una escissió d'ERC es desmarca de Reagrupament

El PRC diu que "no ha estat mai integrat" a la formació de Carretero

Una escissió d'ERC es desmarca de Reagrupament

Agustí Soler, al costat de Carretero i Barrera, a l'acte de Sants

L'executiva del Partit Republicà Català (RC) s'ha desmarcat en un comunicat de Reagrupament. La nota afirma que "l’RC va donar suport des del seu inici a l’associació Reagrupament.cat", però que "no està ni ha estat mai integrat dins de l’associació Reagrupament.cat, si bé alguns dels militants de l’RC en són socis i hi col·laboren activament talment com ho fan amb altres organitzacions de caire cívic, social o cultural".
 
La formació també fa una crida davant  la pròxima convocatòria d’eleccions al Parlament a  "formar una àmplia candidatura unitària independentista". El Partit Republicà Català, fomat majoritàriament per escindits d'ERC, va donar inicialment suport a Reagrupament, però després ha marcat distàncies.
El president de la formació, l'exregidor de Barcelona per Esquerra Agustí Soler, que després va passar al PI, va estar present en la presentació de Reagrupament a Barcelona, en un acte a les cotxeseres de Sants, al costat de l'exconseller Carretero, però finalment l'únic que s'ha integrat a la direcció de Reagrupament és Carles Bonaventura. Bonaventura ha passat abans per l'MDT, la CUP, ERC, el PI, CDC, el PRC i ara Reagrupament.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 NordistaCat, Perpinyà, 22/04/2010 - 07:35

CAP partit sha integrat a RCat (Reagrup.). No està previst. Com a màxim un es pot dissoldre i cridar a adherir individualment. Ja podeu cercar... quin? No es proposa, no hi ha quotes de grups, partits i mai n hi ha hagut. I ara? una noti aixi per dia?

#16 Timbaler, Vallès, 21/04/2010 - 10:55

El link del comunicat no està be. Candidatura unitària ja! www.prc.cat

#15 Marc, Moià, 21/04/2010 - 02:01

Aquest Bonaventura, com tots els de Reaplegament, ja ha passat per 7 partits diferents...i cap li agrada. Potser el problema és d'aquesta colla de freekis rebotats ara Reaplegats de tot arreu, no?

#14 Tet d'Estavar, Estavar, 20/04/2010 - 23:08

A aquests també elsmolesta barrejar-se amb un desequilibrat mentalcom Laporta. ja en som uns quants.

#13 Jordi Tallaferro, Barcelona, 20/04/2010 - 22:34

Apa nois.Ara a tornar tots a casa.Fem l`esquerra gran. La gran alternativa és reforçar ERC i que sigui el veritable partit bisagra,plural i obert a la gent catalanista de bona fé que vol una Catalunya amb democràcia pròpia, no amb pensament manipulat.