Política · 11 de Març de 2013. 20:26h.

Una espiada per encàrrec de Martorell diu que "no tenen aturador"

L'expresidenta de l'EMD de Valldoreix, vigilada per Método 3, denuncia que "van traspassar una línia vermella"

Una espiada per encàrrec de Martorell diu que "no tenen aturador"

Montse Turu, en una imatge d'arxiu (Foto: valldoreix.cat)

Montse Turu, expresidenta de l'EMD de Valldoreix, que va ser espiada per Mètodo 3 per encàrrec de Xavier Martorell, es pregunta si "no tenen aturador". Turu, en una carta publicada aquest dilluns a El Periódico, explica que "en els vuit anys de govern vaig haver de lidiar amb un alcalde, Lluís Recoder, gens disposat a facilitar l’esperada col·laboració i cooperació institucional".

En aquest sentit lamenta que "van assetjar persones que m’eren lleials; vaig patir el desprestigi de mitjans de comunicació locals; vivia amb la sensació de tenir el telèfon punxat i un llarg etcètera. A l’altre plat de la balança, la satisfacció de treballar pel meu poble".

Turu, que no es va presentar a les municipals del 2011, destaca que al mes de juny d'aquell any "CiU ja tenia el govern de Valldoreix". "I tot va tornar a ser una bassa d’oli. Ara salta a la premsa que Método 3, per encàrrec de Xavier Martorell, regidor de seguretat de Recoder i president de Convergència a Sant Cugat, em va espiar", comenta.

"No m’ha sorprès. Però ¿és que no tenen aturador? Martorell, i qui hi hagués darrere, o damunt, van traspassar una línia vermella: van violentar el meu dret constitucional a la privacitat per mirar de trobar alguna irregularitat, a falta de corrupteles inexistents", afegeix.

"Vull creure que la justícia acabarà fent pagar aquestes pràctiques a tots els responsables, els més visibles i aquells involucrats que de moment se’n poden desentendre. Tot això evidencia, una vegada més, ja no tan sols la indignitat d’alguns polítics, sinó en quin lamentable estat està la nostra deteriorada democràcia", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 JosepA, manresa, 12/03/2013 - 10:24

Si no tens res per amagar t'és igual que t'espiin.

#6 Kropotkin, Vic, 12/03/2013 - 10:05

Corruptonia is not Spain...

#4 ccc, bcn, 12/03/2013 - 07:07

tenim uns responsables de serveis penitenciaris i els mossos que no ens els mereixem. Quines grans persones!! Segur q aquesta sra tb s'ho inventa tot

#3 INDEPENDÈNCIA, bcn, 11/03/2013 - 23:26

El sostre de dèficit que marca el Govern espanyol passa de l?1,5% al PIB al 0,7%. Si fos del 2,3%, que és menys del q el Govern espanyol s?aplica a ell, a Catalunya no hi hauria cap retallada. Si l'estat tanqués la meitat dels seus ministeris sense competències, no hi hauria cap retallada a Cataluny

#3.1 spanish, Madrdi, 12/03/2013 - 09:21

si CIu no votes la llei que ho permet que tal ?

#2 Jan, Valdoreix, 11/03/2013 - 21:26

La gent te que tenir clar que va passar a Valdoreix (Sant Cugat) - Van intentar destruir una persona amb practiques quasi mafioses i actualment dos de les persones que van participar-hi amb l'atac a la Senyora Turu tenen càrrecs importants a la Generalitat- La Carme Sole i en Xavier Martorell,

#2.1 Xevi, Valdoierix, 11/03/2013 - 21:46

A veure si informes correctament , es diu Àngels Solé i no Carme !!!!