Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2019. 21:10h.

Una excandidata de l'ANC diu que han de fer “molta por”

Liz Castro: “la unilateralitat és sobretot a les nostres mans”

Una excandidata de l'ANC diu que han de fer “molta por”

Liz Castro

Una excandidata a presidir l’ANC, Liz Castro, demana que aquest Onze de setembre serveixi perquè l’independentisme faci “molta por”. “No hem de desfilar per contemplar-nos a nosaltres mateixos, ni autoescoltar-nos les consignes de sempre, ni hem de muntar cap festa, sinó que hem de fer por. Molta por”, afirma en una carta oberta a l’entitat independentista.

També sentencia que “la unilateralitat és sobretot a les nostres mans” i afegeix que “podrem ser lliures quan nosaltres ho decidim”. “Un règim no es tomba sense determinació, persistència i imaginació. I sobretot, no és possible assolir la República sense fer por”, insisteix.

Castro considera que “no té massa sentit” fer una altra manifestació multitudinària, perquè “aquesta estratègia és estèril” i “ja està desgastada”. “No crec que pugui variar gaire l’agenda política. Ni l’exterior, ni la interior. Pot representar una petita dosi de moral col·lectiva que es pot esvair en alguns dies”, manifesta.

L’excandidata a presidir l’ANC proposa substituir la manifestació entre Gran Via, Plaça Catalunya i Plaça Espanya per “envoltar” una cinquantena de “punts estratègics del país”. “Això vol dir punts fronterers, les presons on tenen segrestats els presos polítics, les institucions catalanes, aeroports, estacions, ports, La Caixa, casernes, i tot allò que siguin punts vitals que impliquin controlar el territori”, planteja.

Liz Castro es va presentar en dues ocasiones a les eleccions per presidir l’ANC i en les dues ocasions va ser la més votada pels socis de l’entitat independentista, però en cap de els dues ocasions ho va aconseguir, perquè la darrera paraula la tenen els membres del secretariat, que es van decantar per Jordi Sánchez.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#45 Galba, Barcelona, 06/07/2019 - 01:02

Uh!

(A que t'he fet por!?)

#44 DaniD, Barcelona, 05/07/2019 - 15:11

Es verdad que las cárceles en España están bastante llenas, pero seguro que hay plazas vacantes para golpistas desatados e iluminados que aprueban alzamientos contra el orden constitucional. Si queréis seguir por la vía unilateral...

#43 Risitas, Estremera, 05/07/2019 - 14:26

jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja

#42 Baijal, Barcino, 05/07/2019 - 14:02

Eso, que nos den miedo rodeando el aeropuerto y que delante vayan Donaire, Valtoni, la Forcadell, la Gabriel, Rovira, Arturito, Homs y todos los que se han hecho caquitas en multitud de ocasiones.....asi seguro que aterrorizarán no solo a los españoles...que tiemble Europa. Nunca creí que serían tan bocazas y cobardes....eso si da miedo.

#41 Chris, Lleida, 05/07/2019 - 13:39

El día que aquesta dona surti sense maquillar al carrer, aleshores ho haurà aconseguit.