Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2011. 13:30h.

Una exconsellera de CiU creu que Duran "perd espai"

Carme-Laura Gil l'acusa d'"espanyolisme actiu", "grotesc ridícul" i de "perdre els papers"

Una exconsellera de CiU creu que Duran "perd espai"

Carme-Laura Gil, a la dreta

L'exconsellera d'Educació de CiU, Carme-Laura Gil, en un article a xarxaindepe.org, considera que "dia rera dia en Duran perd espai; no s'ha adonat que l'energia política del país és una altra diferent de la de fa deu anys, que les caselles avui són blanques i negres i no de color indefinit".

"Duran té un discurs après fa molt de temps i el repeteix des de fa més de 20 anys, no s'ha mogut d'on era i s'ha reclòs en un petit espai, un illot en un món canviat i canviant. S'ha situat en un pla distanciat nacionalment i ideològica de CDC que l'allunya també de les gents d'UDC", lamenta.

"Descol·locat i desconcertat pel posicionament sobiranista nacional inequívoc de Jordi Pujol i Artur Mas i per l'èxit aclaparador del moviment cívic "Barcelona decideix" Duran s'ha bunqueritzat en 'principis' inamovibles que freguen l'espanyolisme actiu i l'apropen al PP, al PSOE i als lobbies econòmics espanyols".

"El seu entossudament l'ha fet perdre els papers i precipitar-se en un grotesc ridícul quan ha gosat de convertir-se en intèrpret interessat del pensament últim de Carrasco i Formiguera, el que ha estat contestat ostensiblement per importants directius del partit en votar afirmativament de manera pública a la consulta sobre la independència de Catalunya", critica.

"Duran cregué que amb Artur Mas de President ell podria fer i dir el que no pogué amb el President Pujol. En els primers tres mesos de govern ha fet mans i mànigues per a demostrar que la Presidència oficial era una i que la real era bicèfala i ell la matèria pensant".

"N'ha alardejat, s'ha avançat a parlar de temes generals abans que ho fes el President; ha parlat de temes sectorials abans que ho fessin els Consellers, com si fos ell qui dictés aquella política o actuació determinada. No coneixia prou en Mas. No ho podrà tornar a fer. Si l'olla a pressió explota ell en sortirà cremat", augura.

"Duran no s'ha adonat del gran canvi en procés. En veu de besllum tan sols una part: que la seva activitat com a representant de CiU al Congrés ha estat perforada per les votacions a favor de la independència del President Mas i el President Pujol", assenyala.

"Res no és ni serà com aquell ahir. Com més Duran s'apropi al PSOE o al PP, a Espaya en definitiva, més s'allunyarà de CiU i de Catalunya. Duran es troba ja fora de joc. Que la creu de Sant Jordi el consoli!", conclou.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 joan, manresa, 14/04/2011 - 16:58

El Casal,16,45h.--La Sra.Laura Gil,te tota la raó.Per cert no entenem la seba exclussió d'aquest Govern,buenu si l'entenem,te un taranná mol soberaniste o potser dit millor independentista.No te més explicació la seba experiencia i valua son necesaries en aquests moments...En seguirem parlant..

#12 Nil, Barcelona, 13/04/2011 - 20:50

No acostumo a coincidir amb la Carme Laura Gil per raons ideològiques ni nacionals; però crec que encerta plenament el seu anàlisi. Duran està caient en errors letals que li passaran factura a les eleccions generals: ni el votaran els nacionalistes, ni el votaran els conservadors (volen canvi).

#11 Anteri, Mallorca, 13/04/2011 - 19:27

Duran es un col-laboracionista Espanyol. Ha de DIMITIR.

#10 Josep, Lleida, 13/04/2011 - 18:25

Si Duran fos nord americà, faria 20 anys que estaria reclús a una cel.la 2x2 sense llum ni ventilació, per alta traïció al país i per donar ales als enemics de la nació.

#9 MARTI, Barcelona, 13/04/2011 - 16:36

EL GOVERN DURAN ENS ESTÀ MATANT!!
Aquest bipartit comença a ser molt divertit!!!
Duran contra Ortega, Gordó contra Homs, Castellà contra Duran, Duran contra Ferrussola, i avui Carme-Laura Gil contra Duran!!

Li donaran la Creu de Sant Jordi que li van donar al Millet??