Publicitat
Política · 22 de Març de 2011. 22:26h.

Una exconsellera del PSC va arrodonir el currículum

Carme Figueras, ara al CAC, afirmava que era "Diplomada en Ciències Físiques"

Una exconsellera del PSC va arrodonir el currículum

Carme Figueras, amb Joaquim Nadal, quan era consellera

L'exconsellera de Benestar i Família, Carme Figueras, també ha modificat el seu currículum. Figueras, quan era candidata del PSC al Parlament, constava com a "diplomada en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona", segons consta a la web oficial President Montilla.

Al lloc web del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), del qual Figueras n'és consellera, també constava com a "diplomada en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona", però des de fa unes hores, i després que e-notícies s'hagi posat en contacte amb el CAC, s'ha modificat i ara al currículum oficial consta que té "estudis en ciències físiques equivalents a una diplomatura", que és la fórmula correcta.

La diplomatura de Físicas no existeix, tot i que segons la legislació vigent aleshores tenir els tres cursos de la carrera equivalia a una diplomatura. "No existeix una diplomatura en Ciències Físiques. Sí que fa molts anys, i per ordre del Ministeri, els que havien acabat el primer cicle podien tenir l'equivalència a una diplomatura", han explicat a e-notícies fonts de la Universitat de Barcelona (Facultat de Física).

Fonts oficials del CAC han explicat per la seva banda que "la consellera Carme Figueras va cursar i aprovar els tres primers cursos complerts de la carrera de Ciències Físiques, que constituïen el Primer Cicle de la mateixa i que segons les disposicions legals de l’època, i en concret, la llei 30/1984, és equivalent a una diplomatura pel que fa a la funció pública.
 
Figueras ha estat regidora de l'Ajuntament de Molins de Rei (1983-2006) i diputada per Barcelona al Congrés (1993-1995). Diputada al Parlament (1995-2010) i consellera de Benestar i Família entre maig i novembre del 2006 després de la marxa d'ERC del Govern al primer tripartit.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Drake, barcelona, 24/03/2011 - 11:21

Si hagu?acabat la carrera, no hagu?trobat feina. Sense carrera sempre es millor: Montilla for president!

#26 Drake, barcelona, 24/03/2011 - 11:21

Si hagués acabat la carrera, no hagués trobat feina. Sense carrera sempre es millor: Montilla for president!

#25 esteve, bcn, 24/03/2011 - 11:06

Home, portava uns quants anyets mentint i fins ara no l'heu emxampada. Inclús a les entrvistes deia sense rubor que era diplmada...

#24 Pat, Terrassa, 24/03/2011 - 03:02

Sí, en física quàntica. Així ens ha anat...

#23 sulfuro sulfuro, Barcelona, 23/03/2011 - 18:10

Da la impresión de que lo único que se exige a nuestras políticas para progresar es una buena dosis de fantasía curricular.
Es de esperar que salgan unos cuantos representantes del sexo fuerte porque si no
habrá que protestar al negociado de la Pajín.