Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2013. 18:59h.

Una exministra del PSOE creu que els catalans són "uns privilegiats"

Trujillo diu que "li fan la vida impossible" a qui se sent espanyol a Catalunya

Una exministra del PSOE creu que els catalans són "uns privilegiats"

Trujillo, en un moment de la tertúlia

L'exministra d'Habitatge del PSOE, María Antonia Trujillo, ha assenyalat que hi ha "exiliats catalans" dels mitjans de comunicació perquè no són independentistes i "allà els tenen vetats".

Trujillo, al programa Más Claro Agua de 13tv, ha dit que "crec que els catalans no estan oprimits dintre d'Espanya, sinó que estan tractats com uns privilegiats, des de molts punts de vista. Crec que els que realment estan oprimits són alguns catalans dins de Catalunya, aquesta massa silenciosa que no pot parlar perquè si no se'ls cau el pèl".

En aquest sentit, ha afegit que "els professionals senzillament no tenen cap possibilitat de promoció professional, i concretament en aquestes tertúlies tenim alguns exiliats catalans, que han hagut d'anar a Madrid a estar als mitjans de comunicació perquè allà els tenen vetats. Aquests són els que estan oprimits".

Segons aquesta exdirigent socialista, "jo visc totes les setmanes almenys dos dies a Catalunya. Si és veritat que i hi ha molts catalans independentistes, però és veritat que hi ha molta gent que se sent espanyola i que no pot parlar perquè se li cau el pèl, desapareix de la seva feina, li fan la vida impossible". 

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#37 Abel medero, Sariego, 12/09/2013 - 11:03

porque tanto problema con los Catalanes ,yo no estoy a favor de los nacionalismos pero si lo quieren que lo voten y si sale mayoria qur pasen a ser un estado indpendiente. Pero automaticamente salida del Euro, aranceles en aduanas y visados para entrar y salir

#36 NATALIA, IGUALADA, 12/09/2013 - 10:28

Natualment que som uns privilegiats, tenim una llengua propia i a més parlem un altre, cosa que vosaltres no, hem tingug uns Jocs i vosaltres no sembla que porteu camí, tenim un President que podem enviar a qualsevol lloc del mon sense interprets, tenim un Pau Casals que ho va deixar molt clar, etc.

#35 Pere, Oliva, 11/09/2013 - 12:44

La Trujillo ha passat d'agent immobiliari (vivendes de 30m) a minyona i barragana de la ultra histriònica tv13. Si dos dies a la semana en Catalunya li han permés fer aquest diagnòstic, aquesta dona està malalta o amargada.

#34 el noi, Girona, 11/09/2013 - 09:35

Deixa els tripis maca!!!

#32 Josep G., BCN, 11/09/2013 - 08:51

Té molta raó, el catalans som uns privilegiats.. amb certes coses. Som privilegiats perqué no hem perdut l'identitat des dels mal anomenats Reis Católics, cosa que no poden dir els descendents dels regnes de Aragó, València, Murcia i Mallorca, que tots ells han sigut "assimilitats" per Castella.