Política · 19 de Setembre de 2012. 11:23h.

Una exregidora denuncia que restaurants de les Rambles són tapadores per blanquejar diners

Itziar González: “si un inspector fiscal els demanés els rebuts del lloguer, m'agradaria veure què hi troba"

Una exregidora denuncia que restaurants de les Rambles són tapadores per blanquejar diners

Itziar González

L'exregidora de Ciutat Vella, Itziar González, en declaracions a 'El món a RAC1', acusa algunes cadenes de restaurants de les Rambles de “blanquejar diners”. "La Rambla s'ha anat ocupant per negocis que considero fraudulents. Com una sèrie de restaurants que bàsicament són un sistema de blanqueig de diners", afirma.

"Tots aquestes cadenes de restaurants de tapes, si un inspector fiscal els demanés els rebuts del lloguer, m'agradaria veure què hi troba", ha afegit. També ha recordat que quan era regidora "vaig passar molta por. Uns éssers humans enfollits em volien fer mal”.
 
També ha assenyalat que "potser amb el port hauríem d'anar més en compte. Què hi passa al port? Què hi entra als contenidors?". "El Port Vell és ciutat o no és ciutat? No vam guanyar aquest espai per a la ciutat? Si els veïns no volen que es faci una marina de luxe, escoltem-los", ha demanat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Francisco Javier, Ciutat Vella, 20/09/2012 - 08:18

Lo que es verdaderamente increible es que esta señora tuviera que dimitir por miedo a amenazas de no se sabe quién, y no ocurra nada, ni nadie de más arriba se preocupe... Ya nos lamentaremos.

#16 Josékuan, Bcn, 19/09/2012 - 18:13

El que pasa es que es inspectores de hisenda, son cobards i van a buscar on poden mossegar per tenir complements de productivitat. La major part son de fora, gallegs, madriles, andalussos, que venen a Catalunya a entrenarse per ascendir. Aixo es l'escoria de hisenda.

#15 gerard, bcn, 19/09/2012 - 16:28

si tinguesim que descriure uns personatges quillos quillos, per la seva manera d'escriure, hi ha dos col·laboradors que complexien tots els requisits..quina fauna....certament la independencia no garenteix res amb aquesta mena de personal.. quants n'hi han a Cat....500.000 milt quin drama

#14 Informador, BCN, 19/09/2012 - 15:50

No es extraño que sea boll.ra, con lo fea que es y la mala leche que destila, no se la pica ni un cuervo

#13 Kropotkin, Vic, 19/09/2012 - 15:46

Menos mal que esto se arrglará solo con la independencia. Podremos destruir los menus en castellano y esto solventará todo.

#13.2 Joan, Badalona, 19/09/2012 - 21:31

No te preocupes por el idioma de los menus, seguro que eres un muerto de hambre y no tienes ni para lacasitos, tranqui siempre podras chupar los ceniceros de las terracitas, a joderse pringao, visca la terra lliure.