Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2020. 20:16h.

Una família exemplar

El jutge considera els Pujol una “organització criminal”

Una família exemplar

Fotografia de la família Pujol Ferrusola, quan Jordi Pujol era president de la Generalitat

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata demana enviar tota la família Pujol Ferrusola a judici per formar “una organització criminal” liderada per l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol; i la seva dona Marta Ferrusola per enriquir-se durant dècades amb “activitats corruptes”, segons la interlocutòria.

El magistrat proposa jutjar Jordi Pujol, Marta Ferrusola, els seus set fills i divuit persones més -entre elles l'exdona de Jordi Pujol Ferrusola, Mercè Gironès, o els empresaris Luis Delso i Carles Sumarroca- per haver participat o col·laborat presumptament en “activitats delictives”.

“Existeixen indicis en aquest cas que la família Pujol Ferrusola ha aprofitat la seva posició privilegiada d'ascendència en la vida política/social/econòmica catalana durant decennis per acumular un patrimoni desmesurat, directament relacionat amb percepcions econòmiques derivades d'activitats corruptes”, argumenta de la Mata en el seu acte.

El magistrat considera que la fortuna no prové de l'herència de Florenci Pujol -pare de Jordi Pujol-, tal i com va argumentar la família. “No s'ha aportat cap element que permeti contrastar la veracitat d'aquesta versió, ni tampoc s'ha subministrat cap explicació raonable i contrastable per cap de les persones investigades d'aquesta família sobre aquest particular”, diu la interlocutòria.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#55 recluta, conca, 18/07/2020 - 13:21

No les pasará nada, de eso ya se encarga la fiscalía y abogacía del estado.

#54 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/07/2020 - 23:47

Barcelona tiene dos familias ejemplares:
1.- La Sagrada Familia, en Arquitectura.
2.- La Familia Pujol -Ferrusola, en Corruptura.

#53 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 17/07/2020 - 19:23

No només exemplar, sinó modèlica!! Un autèntic model a imitar per totes les vertaderes famílies catalanes de Catalunya!!!

Quanta dignitat!!

#52 Ojotuerto, Calafell.tab, 17/07/2020 - 18:41

Muchos de los que los han mantenido ahí. Votando als seus Bons homes. Han Mort abandonadas en las Residencias, con les seves filles justificant per la Radio Nacional de Catalunya el geronticidi i ara con la peste en Catalunya. Los sacan y los mandan para Madrid. Debe ser un favor del CNI. Senyal del infern que dejan en los condados catalanes

#51 mar, GAVÀ, 17/07/2020 - 12:56

Nada nuevo, esta actitud es propia en los países mediterráneos ( tal vez nos hubiera ido mejor siendo luteranos ) si hasta el funcionario u oficinista más simple se lleva los bic y los post-it esta todo dicho.