Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2020. 08:51h.

Una fan de Puigdemont entrevista l'expresident a TV3

Melero entrevista l’expresident després d’haver estat com a simpatitzant en el mítin de Perpinyà

Una fan de Puigdemont entrevista l'expresident a TV3

La periodista Helena García Melero ha entrevistat aquest dijous l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, però no li ha fet cap pregunta sobre la gestió de les residències per part del Govern, ni tampoc per la polèmica piulada de l'exconsellera i eurodiputda Clara Ponsatí -“de Madrid al cielo”- en plena crisi del coronavirus o si s’hauria d’haver suspès l’acte de Perpinyà.

Melero també ha evitat preguntar-li sobre la idoneïtat de mantenir l'acte multitudinari de Perpinyà o si considera que la seva celebració ha incidit en els casos de Covid-19 registrats a Catalunya. De fet, la presentadora de TV3 va assistir al míting com a simpatitzant, ja que aquell diumenge 29 de febrer no s'emetia el programa ni tampoc va anar-hi per fer un reportatge sobre l'acte.

La periodista també va ser una de les convidades al dinar que Pilar Rahola va organitzar a Cadaqués l'estiu de 2017 amb Carles Puigdemont, entre d'altres convidats i el passat 29 de febrer va estar al míting de l’expreident a Perpinyà, no com a periodista -no treballava aquell dia- sino com a simpatitzant on se la va poder veure fent fotos. Xavier Graset, que presenta un altre programa a TV3, també hi era.

melerofotos.jpg

Melero, durant tretze minuts d’entrevista, va fer aquestes preguntes:

- Com està celebrant aquesta Diada de Sant Jordi tan estranya i tan diferent?

- Com està vivint aquesta emergència sanitària que es viu a nivell mundial?

- Vostè, a més, que és un home molt tecnològic. Amb què estaria d'acord i amb que no per, d'una banda, saber qui pot ser transmissor del virus, i de l'altra, garantir aquests drets i llibertats?

- Vostè creu que el Govern espanyol ho està plantejant amb aquest llenguatge de xantatge?

- Més enllà de com la tecnologia ens podrà ajudar o no d'aquesta crisi sanitària, avui també hi ha una important cimera europea de caps d'Estat i de govern per parlar de quines ajudes pot donar Europa als diferents Estats, què n'espera vostè d'aquesta cimera?

- Com va la seva activitat com a eurodiputat durant aquest període de confinament? Ha pogut treballar amb una certa normalitat?

- Per cert president, que vostè no va poder ser investit president telemàticament fa uns mesos i diferents dirigents polítics, entre els quals, per exemple, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, van dir que no es podia governar un país per Skype o per Whatsapp. Creu que la crisi de la Covid ens ensenya que a partir d'ara es podrà governar de moltes maneres diferents?

- Fa pocs dies, abans d'ahir, vam saber que la justícia belga havia desestimat la demanda civil que vostè i els exconsellers Puig, Comín i Serret havien presentat contra el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena. S'ho esperaven? I a partir d'ara què pensen fer?

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#65 Efectes waterloonians, Capetown del Llobregat, 26/04/2020 - 11:46

Què deu passar a Waterloo?, al Motxo se li està quedant el careto amb una expressió de babau com la de Napoleó desprès de perdre la batalla.(vull dir encara més babau)

#64 Kropotkin, Bic, 25/04/2020 - 19:55

Se está haciendo bastante viejo el payasete este... Jua, jua, jua,...

#63 Hay que ELIMINAR las "TAIFAS" e ILEGALIZAR los Partidos y ONGs separatiSStas ... ... ... ... ... ... ... , Hay que desmontar los Chiringuitos sepaRATAS y su DESPILFARRO económico ... ... ... ... ... ... ..., 25/04/2020 - 18:32

=================
=La GRANDEZA=
y
=La NOBLEZA=
de
=ESPAÑA=
es
invencible
inquebrantable
indomable
irrevocable
irrenunciable
inapelable
inevitable
irremediable
irreparable
ineludible
ineluctable
inexcusable
inexorable
inmutable
inaplazable
invariable
imparable
=concluyente=
y
=definitiva=
=================

#62 Hay que ELIMINAR las "TAIFAS" e ILEGALIZAR los Partidos y ONGs separatiSStas ... ... ... ... ... ... ..., Hay que desmontar los Chiringuitos sepaRATAS y su DESPILFARRO económico ... ... ... ... ... ... ..., 25/04/2020 - 17:56

=================
=La GRANDEZA=
y
=La NOBLEZA=
de
=ESPAÑA=
es
invencible
inquebrantable
indomable
irrevocable
irrenunciable
inapelable
inevitable
irremediable
irreparable
ineludible
ineluctable
inexcusable
inexorable
inmutable
inaplazable
invariable
imparable
=concluyente=
y
=definitiva=
=================

#60 Hay que ELIMINAR las "TAIFAS" e ILEGALIZAR los Partidos y ONGs separatiSStas ... ... ... ... ... ... ..., Hay que desmontar los Chiringuitos sepaRATAS y su DESPILFARRO económico ... ... ... ... ... ... ..., 25/04/2020 - 16:20

- ELIMINAR el 'SENADO'.
- ELIMINAR los -17- Parlamentos REGIONALES.
- REBAJAR el Nº de Diputados a -27-.
- REBAJAR el Sueldo de los -27- Diputados a -2.700- €.
- REDUCIR a -7- el Nº de Ministros y Ministerios.
- REDUCIR a -13- el Nº de REGIONES.
- Las -51- Provincias de ESPAÑA Bajo 1 ÚNICO GOBIERNO ESPAÑOL.