Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2015. 08:26h.

Una fundació propera a CiU tracta l'alcaldable de Ciutadans d'"extrema dreta"

Catalunya Oberta diu que "Carina Mejías és pur integrisme ideològic i espanyolista"

Una fundació propera a CiU tracta l'alcaldable de Ciutadans d'"extrema dreta"

Carina Mejías

La fundació Catalunya Oberta, considerada propera a CiU, ha tractat l’alcaldable de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, d’’”extrema dreta”. El Calbot de la fundació d’aquest dilluns manifesta que “Carina Mejías ni és socialdemòcrata, ni és liberal, ni és conservadora. És pur integrisme ideològic i espanyolista”.

“Ahir va presentar la seva candidatura i va proclamar que vol que Barcelona sigui ‘un espai de neutralitat política i que deixi de situar-se com a decorat d’actes separatistes que no representen tots els barcelonins’” i, en aquest sentit, afegeix: “hi ha algun acte que representi tots els barcelonins? Representen tots els barcelonins els aquelarres espanyolistes que inspira Ciutadans? La retòrica i les trampes sempre són les mateixes”.

Finalment, considera que “la projecció i l’expansió de Ciutadans a Espanya n’ha desfigurat el caràcter ideològic” perquè “va nàixer a Barcelona com a conseqüència del cabreig d’alguns exmaragallistes decebuts amb la deriva ‘nacionalista’” i “ara aspira a ocupar l’espai reservat per al PP a tot l’Estat”.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#41 viriato, barna , 15/04/2015 - 01:02

Que tiene de malo ser de extrema dreta imagino que lo mismo que ser de extrtema izquierda, que por cierto esta en el parlamento y nadie pone niguna objecion .

#40 Pere, Girona,Spain, 13/04/2015 - 18:07

Quina por li tenen a C's.

#40.1 c's progres de dretes, i nacionalistes rancis, 13/04/2015 - 22:11

Uh, ara m'he cagat...

Vaig a canviar-me els calsunsillus d l'estanquera

#39 Kropotkin, Vic, 13/04/2015 - 17:49

Gracias a C's por vuestra lucha contra el burca...bueno, os dejo que sale la Carina Mejias (exPP) en la ultraderechista Intereconomia dando caña al sindicalismo andaluz y a la plataforma antideshaucios...jua, jua, jua...progresismo del fino

#39.1 Andrés, Tarragona, 14/04/2015 - 13:58

Ya cansas en serio, para ti alguien que no piensa como tú es de ultraderecha. Gente como tú, hace que la sociedad se mueva en estereotipos, que es el peor mal que existe, el juicio absurdo. Por ser Catalán, eres un rata, por ser Andaluz, vago y aprovechado, y por ser kropotkin, un cínico payasete.

#38 un, El comentari millor valorat, 13/04/2015 - 17:39

#2

Vividor Subvencionado, Catalunya oprimida. 13/04
Todo lo que no sea independentista es de extrema derecha y facha.
Los estelados serian capaces de llamar franquista a Karl Marx si a este le diera por no sumarse al proces democratico, pacifico y tolerante, sobretodo tol

#37 pepe, andorra capital jerusalen, 13/04/2015 - 16:52

extrema derecha son los dos, extrema derecha sionista, si lo sabré yo.