Publicitat
Política · 22 de Maig de 2015. 09:05h.

"Una gran mesquita seria finançada per països musulmans que ens odien"

Alberto Fernández diu que va en contra dels "valors que nosaltres representem"

"Una gran mesquita seria finançada per països musulmans que ens odien"

Una imatge de la Monumental de Barcelona

El candidat del PPC a l’alcaldia de Barcleona, Alberto Fernández Díaz, ha rebutjat la construcció d’una gran mesquita a Barcleona “perquè seria finançada per països musulmans que ens odien”.

Preguntat per Ariadna Oltra, “és evident que tothom té dret a pregar el seu Deu sempre que així ho desitgi, però jo rebutjo clarament la possible construcció d’una megamesquita a Barcelona perquè a ningú se’ns escapa que seria finançada per països musulmans que tenen valors absolutament contraris als nostres, hostils, que ens odien”.

“Atesa aquesta absoluta contradicció -ha afegit- entre el finançament d’aquells que volen construir la mesquita i els valors que nosaltres representem és evident que no ho puc compartir”.

Finalment, Alberto Fernández també ha dit que “no qüestiono a una persona per ser musulmana, però sí a aquells que la seva particular interpretació de l’islam o que pugui apel·lar a a la seva cultura o religió per infringir les normes de la nostra convivència, evidentment, no han de tenir cabuda entre nosaltres”.

Alberto Fernández

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 Carlos Gomez, Bcn, 23/05/2015 - 14:37

Amb un 3% tot es negociable.
A mes a mes el govern de Trias ja ha afirmat, com en el cas de Marina Port Vell financiat per la mafia rusa per blanquejar calerons cirminals, que ells mai pregunten l´origen del diners.
La gent de CiU nomes es didica a fer pais.
I patrimoni.

#14 un musclu, bcn, 22/05/2015 - 16:17

Ala es gran !!!!
..i mes que el farem entre tots nosaltres com no espavilem.

#13 Gerard Bellalta , BCN, 22/05/2015 - 15:24

http://www.alertadigital.com/2013/11/06/bellalta-anuncia-que-el-ayuntamiento-de-barcelona-negocia-con-qatar-la-conversion-de-la-plaza-de-toros-monumental-en-una-macromezquita/
04/10/2013

Nos dan la Razón

#12 El azote de los necios, Barcelona, España, 22/05/2015 - 13:37

Rius, censurandome , haces lo mismo que a los que denuncias.......

#11 Pepet, Sabadell, 22/05/2015 - 13:02

Està més clar que l'aigua que per diners no hi hauria problemes; pagarien la mesquita de marbre i minaret, sense cap problema, mentre nosaltres mantenim als seus fidels. No seria millor que ajudessin a mantenir-los i a finançar els nostres hospitals i escoles, que els facilitem?