Política · 23 de Juliol de 2021. 11:32h.

Una ministra equipara les investigacions sobre Podem amb "assetjament judicial"

Ione Belarra: "Li toca a Echenique per donar suport a protestes en defensa de la llibertat d'expressió"

Una ministra equipara les investigacions sobre Podem amb "assetjament judicial"

Ione Belarra, ministra de Drets Socials i Agenda 2030

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, ha denunciat a través de Twitter "assetjament judicial als membres de Podem". "L'assetjament judicial als membres de Podem no cessa. Avui li toca de nou a Pablo Echenique per donar suport a protestes en defensa de la llibertat d'expressió. Tot el meu suport company, no deixarem de lluitar pel que és just", ha manifestat en una piulada.

El missatge de la ministra ha arribat després que la Fiscalia remetés al Tribunal Suprem les diligències que tenia obertes el portaveu de Podem al Congrés, Pablo Echenique, on se l'acusa d'encoratjar a Twitter els disturbis per l'empresonament de Pablo Hasél.

"Tot el meu suport als joves antifeixistes que estan demanant justícia i llibertat d'expressió en els carrers. Ahir a Barcelona, avui a la Porta del Sol", deia la piulada de Pablo Echenique. El Tribunal Suprem ara està pendent de decidir si admet o no la querella de Vox contra el portaveu al Congrés d'Unides Podem per aquesta piulada.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 23/07/2021 - 16:43

Tolilismo en estado espumoso. Se creen secundarios de Star Wars por tener su R2D2, cuando todos sabemos que este droide se lo encontraron abandonado en el área de descanso de la jonquera entre dos camiones.

#6 Jos, VNG (Ghost Republic), 23/07/2021 - 15:36

El nivell en política en general, avui en dia, és molt baix. Però sempre s'han d'esmentar figures que destaquin en aquest baix nivell.
Una d'elles és Ione Belarra.

#5 Alcoberro´s, Barcelona , 23/07/2021 - 13:31

Otro firme candidato para volver a su tierra natal en cuanto gobiernen PP-VOX...

#3 Charly, Barcelona, 23/07/2021 - 13:00

El Gobierno y los governets aprovechan cualquier ocasión para despotricar contra los tribunales de justicia. Es una de sus urgencias.

#2 David, FOLGUEROLES, 23/07/2021 - 12:42

Si quien dice eso es la tal Ione Belarra, entonce vamos a echarnos unas risas para acompañar unas birras.