Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2021. 19:57h.

Una neboda de Rull vol fer la competència a la JNC

Joves Junts vol ser "les joventuts de referència" de JxCat

Una neboda de Rull vol fer la competència a la JNC

Rubén Sáez, que prové de la JNC de Rubí, i Mariona Rull, neboda de l'exconseller Josep Rull, lideraran la nova formació juvenil Joves Junts amb la pretensió de convertir-se en "les joventuts de referència" de Junts per Catalunya.

L'organització ha enviat una carta a la direcció del partit per tal d'"esdevenir les seves joventuts" malgrat que la JNC ha donat suport a JxCtat. Joves Junts remarca al partit de Puigdemont "la necessitat que Junts sigui dotat d'unes joventuts de nova creació i proporciones als joves aire fresc" i "noves dinàmiques per fer política".

La nova formació juvenil "es veu completament capacitada per a ser les joventuts de referència de l'espai de Junts – Junts per Catalunya, però remarca que no vol absorbir cap organització juvenil, atès que aspira a esdevenir l'espai de trobada de totes aquestes diverses sensibilitats polítiques i ideològiques".

La nova organització "convida" la Joventut Nacionalista de Catalunya, Joves Demòcrates i els joves d'Acció per la República, Moviment d'Esquerres, Independentistes d'Esquerra i de la resta de formacions, que van donar el seu suport a la candidatura de Junts a les eleccions del 14 de febrer d'enguany, a "establir relacions de col·laboració i de dobles militàncies amb Joves Junts".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Esxamarlà, Waterlooo de Dalt, 27/02/2021 - 12:42

Nepotisme processista (mai millor dit)

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/02/2021 - 11:46

Otra que quiere vivir de nuestros impuestos sin dar un palo al agua.

#7 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 27/02/2021 - 11:12

El nombre que han elegido no me convence, no tiene épica: "Frente de Juventudes amarillas" tiene más punch y traerá magníficos recuerdos a sus abuelos convergentes. Otras buenas posibilidades son "Putschi-Jugend" o "Opera Nazionale Barilla" (ya que a fin de c uentas están en esto por la pasta) o, desde el otro lado, el Kat-somol.

#6 Conxita de Riudecols , Riudecols, 27/02/2021 - 09:41

A vegades pensó en els fills/filles que tienen tots aquests talibans i prócers de la republiqueta, m'imagino l'ambient d'odi i intolerancia que deuen tenir a casa i em fan pena. És trist que ja de petit et mengin el tarro amb qualsevol ideología.

#5 Marcial, Santa Coloma, 26/02/2021 - 22:17

La niña ha entrado en la empresa donde trabaja el tito. Tienen que aprender de pequeños como moverse por las moquetas de palacio. El palacio que pronto heredarán .