Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2010. 11:09h.

Una ofrena sense esbroncades

El Govern blindarà el monument a Casanova per evitar escridassades als polítics

Una ofrena sense esbroncades

Carod, Saura i Montilla, en la darrera ofrena

El departament d'Interior blindarà la zona del monument a Rafael Casanova la propera Diada, amb la intenció de que no es repeteixin les típiques escridassades i esbroncades que reben els polítics. Segons informa l'Avui, els Mossos desplegats per Interior faran un control més restrictiu dels manifestants que vulguin accedir a les tanques que delimiten el perímetre, a prop del monument.

Els agents no deixaran acostar-s'hi els esvalotadors que puguin provocar qualsevol tipus de boicot i els aturaran uns quants carrers abans en un altre cordó de seguretat. Polítics com Carod-Rovira o Josep Antoni Duran i Lleida ja van expressar l'any passat el seu malestar amb les esbroncades.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 joan, manresa, 03/09/2010 - 18:54

El Casal,18 h.-Cull...s..,ens sembla una miqueta fort axó,no?Tenen la pell fina...Clar anys enrera només xiulaben un partit concret,i poca cosa més.Are els toca a tots de ple.L'any pasat qui mes sen va salvar va ser CiU.Axó no u van pair.Axó es CHINA

#21 Pere, Sitges, 03/09/2010 - 13:35

Em sembla bé. D'aquesta manera no semblarà que els brètols separatistes que boicotegen cada any l'ofrena són representatius del sentiment dels catalans.

#20 krosta, bcn, 03/09/2010 - 09:54

Si és una mena de dret d´admissió que s´ho facin mirar. El govern es plè de gent que poc ha demostrat l´amor per la Terra i els mossos són plens de gent que poc demostra l´amor per la nostra llengua.

#19 Jordi, Teià, 03/09/2010 - 01:17

Doncs jo aprofito ara: VENUTS! INÚTILS! INCOMPETENTS! FILLS DE LA GRAN P***!
Esquerra, recordeu: Roma no paga traïdors. I Catalunya tampoc.

#18 carracuca, barcelona ESPAÑA, 03/09/2010 - 00:11

naZIonalistas, indepes y separatas catalanistas, sois tan especiales y tan rucs que celebráis una derrota, dejar ya de hacer el gilipollas delante de una estátua, cada año la misma cantinela, segadors mil veces, coronitas, esteladas, violencia...