Publicitat
Política · 28 de Maig de 2017. 21:45h.

Una organització sindical de 100 milions de treballadors dóna suport al referèndum

La Federació Sindical Mundial hi està a favor "amb o sense permís"

Una organització sindical de 100 milions de treballadors dóna suport al referèndum

La Federació Sindical Mundial ha aprovat una resolució en la que dóna suport a la celebració d'un referèndum “amb o sense permís del Regne d'Espanya” perquè “el poble de Catalunya decideixi el seu futur”. “Es tracta de democràcia popular”, assegura l'organització.

La FSM afirma que “la majoria dels catalans volen votar per decidir el seu futur com a nació”. “El dret a vot és un principi fonamental de qualsevol societat justa i democràtica”, argumenta el document, alhora que recorda que el Parlament està format per “83 diputats a favor del referèndum i 772 partidaris de la independència”.

La resolució també destaca les manifestacions independentistes que es repeteixen cada Onze de setembre des de l'any 2012. A més, l'entitat subratlla que les institucions catalanes han demanat en 18 ocasions al Govern espanyol la celebració d'una consulta però la resposta sempre ha estat “negativa”.

La Federació Sindical Mundial es va fundar l’octubre del 1945 a París i representa gairebé 100 milions treballadors de més de 120 països del món.

sindicato.jpg

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#37 manuel, Barcelona, 29/05/2017 - 16:50

Si te pones a traducir el texto del inglés te das cuenta que se utilizan expresiones que son las que habitualmente son usadas por ANC, AMI, etc, etc. Parece un calco de cualquier panfleto de estas organizaciones, las únicas de cosecha propia de la WFTU son las tres penúltimas, incluso la final es una calco.

#36 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 29/05/2017 - 13:51

Als espanyolistes us sembla impossible que els demòcrates d'arreu del món puguin donar suport als anhels de llibertat de la nació catalana. Doncs, això està passant cada cop més. Si continueu amagant el cap sota l'ala us emportareu (i ben aviat) una bona sorpresa.

#36.2 Manuel, Barcelona, 29/05/2017 - 18:39

Demócratas del mundo dices. Si buscas quienes forman parte de los órganos de la WFTU encontrarás personas de Angola, Vietnam, República Democrática de Corea, Venezuela, etc , etc. y para finalizar un miembro de LAB. Todo ello rezuma valores democráticos por los cuatro costados.

#35 Ignasi, Mordor, 29/05/2017 - 13:26

Esta organización es curiosa, destaca por su apoyo a Cuba y Venezuela y entre sus principios está ' Solidaridad con el pueblo que sufre las amenazas y los ataques de los EE.UU. y de sus aliados.' En otra nota CCOO y UGT son complices del capital...
En fin, no es extraño que apoye la nou republica catalana, el paraíso antiimperialista .

#34 botifler1914, Sinitaca, 29/05/2017 - 13:26

EN mi vida había oido hablar de ellos, el escrito ni lleva membrete ni va firmado.
Para mi es intoxicación independentista.

#33 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 29/05/2017 - 11:20

Ahir el Partit Progressista-Conservador d’Ontario va anunciar que expulsava un dels seus diputats Jack MacLaren, després d’haver-se fet públic un vídeo de fa anys en què donava la raó a un elector que es queixava que fos obligatori saber francès per a accedir a alguns llocs de treball en la zona d’Ontario. Com a Espanya...