Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 17:43h.

Una periodista del PP substitueix De Luna

Sònia Esplugas va ser cap de premsa del partit a Barcelona

Una periodista del PP substitueix De Luna

Sònia Esplugas, en una imatge d'arxiu

La regidora a l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Sònia Esplugas, substitueix com a diputada al Parlament María de los Llanos de Luna, que va renunciar al seu escó després de ser nomenada nova delegada del govern espanyol a Catalunya.

Esplugas va entrar al partit com a redactora del gabinet de premsa del PPC (1994-2003) i posterioment va ser cap de premsa del PP de Barcelona (2003-2006). La seva trajectòria política es va iniciar al 2007, quan va ser candidata del PPC a les elecciones municipals a l'Hospitalet de Llobregat i des de llavors és regidora a l'Ajuntament d'aquest municipi.

El PPC també va comptar amb ella per a les elecciones al Parlament de Catalunya del 2010. Esplugas va ocupar el catorzè lloc de la llista per Barcelona, però no va sortir escollida com a diputada. Nascuda a  Barcelona (11 de novembre de 1971) és diploma d'extensió universitària de Publicitat i Relacions Públiques i també és diplomada en Turisme per la UOC.

D'altra banda, Jordi Cornet, nou delegat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, serà substituït com a diputat del grup del PPC per la regidora de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, que anava al quinzè lloc de la llista del partit per la circumscripció de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat