Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 17:43h.

Una periodista del PP substitueix De Luna

Sònia Esplugas va ser cap de premsa del partit a Barcelona

Una periodista del PP substitueix De Luna

Sònia Esplugas, en una imatge d'arxiu

La regidora a l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Sònia Esplugas, substitueix com a diputada al Parlament María de los Llanos de Luna, que va renunciar al seu escó després de ser nomenada nova delegada del govern espanyol a Catalunya.

Esplugas va entrar al partit com a redactora del gabinet de premsa del PPC (1994-2003) i posterioment va ser cap de premsa del PP de Barcelona (2003-2006). La seva trajectòria política es va iniciar al 2007, quan va ser candidata del PPC a les elecciones municipals a l'Hospitalet de Llobregat i des de llavors és regidora a l'Ajuntament d'aquest municipi.

El PPC també va comptar amb ella per a les elecciones al Parlament de Catalunya del 2010. Esplugas va ocupar el catorzè lloc de la llista per Barcelona, però no va sortir escollida com a diputada. Nascuda a  Barcelona (11 de novembre de 1971) és diploma d'extensió universitària de Publicitat i Relacions Públiques i també és diplomada en Turisme per la UOC.

D'altra banda, Jordi Cornet, nou delegat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, serà substituït com a diputat del grup del PPC per la regidora de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, que anava al quinzè lloc de la llista del partit per la circumscripció de Barcelona.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat