Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2019. 10:59h.

Una periodista insinua que els Mossos prenen cocaïna

Montserrat Trepat, que també és professora, en una carta al director al Diari Segre

Una periodista insinua que els Mossos prenen cocaïna

La periodista i professora Montserrat Trepat ha insinuat que els agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra anaven sota els efectes de la cocaïna durant les càrregues de la setmana passada, en una carta al director al Diari Segre.

Trepat relata en l'escrit, -titulat David contra Robocop-, els fets que van tenir lloc el dimecres dia 16 al vespre a la Subdelegació del Govern espanyol a Lleida, destacant que a un dels agents del cos "els ulls li sortien de les conques" i que estava "fora de si". Tot seguit explica que "una de les amigues em va dir que es veu que prenen cocaïna".

"El dimecres 16 a la nit els estudiants es van concentrar a la Subdelegació del govern. Espantada, hi vaig anar per si hi havia la meva filla. Al carrer Major, desert, les meves companyes i jo hi vam trobar els Mossos antiavalots. Un es va treure el casc i ens va renyar per ser allà. Els ulls li sortien de les conques, estava fora de si. Una de les amigues em va dir que es veu que prenen cocaïna. "No ho aguanten, sinó." "Què no aguanten?, vaig exclamar jo, si la sentència va sortir dilluns i avui només som dimecres!" Robocop es va tornar a posar el casc i va tirar carrer Major avall, amb els tres companys en filera, que disparaven amb uns espetecs esgarrifosos" explica.

La professora també explica en l'escrit les càrregues que van tenir lloc dimarts, tan bon punt es va acabar l'acte de l'ANC i Òmnium a la Subdelegació del Govern espanyol. Trepat denuncia que "de sobte, els antiavalots van sortir en tromba, fet que va provocar una estampida de manifestants. Ens vam quedar enrere els més grans: a una senyora la van fer caure d'un cop d'escut, a un senyor li van clavar cops de porra a les cames... "Al riu!, al riu!", cridaven, fora dels seus cabals".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#36 Miguel Gonzalez, Barcelona, 28/10/2019 - 00:12

No entiendo como alguien racional puede dar esta informacion infecta. Luego los periodistas se quejan de que se les trate de escoria tendenciosa. Y es verdad, porque no conozco ninguno que cumpla con la máxima con la que ellos mismos se llenan la bocaza: los periodistas somos los notarios de lo que sucede. Ellos si que venden a su madre por cocaín

#35 Usuari Estafat, Barcelona, 27/10/2019 - 10:53

Montserrat Trepat, hauries d portar la teva professionalitat a d'altres llocs on cal, com Korea del Nord o Aràbia Saudita. Allà apreciaran aquests articles tan elaborats i argumentats, dignes d qui té la responsabilitat d ser professor. Sospito però q canviaries la jaqueta per la d llepaforats q dus ara. Et desitjo la mateixa sort q odi generes.

#34 Jacks, Sant Gregori, 27/10/2019 - 09:48

No se de que dupteu, no son normals, no raonen, els hi surten els ulls i la mala llet.
Son els protectors dels feixistes amb carta blanca.

#33 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/10/2019 - 00:47

"Una periodista insinúa que los Mossos toman cocaína"

Com la Rahola ?

#32 rosa, Barcelona, 26/10/2019 - 20:58

Vigila Montserrat Trepat amb el que dius, pot ser algún dia t'hagis de menjar la cocaina dels mossos qiue moltes vegades han de portar algún o alguna jove a casa a causa de la beguda i la pastilla i, la pastilla no és unaaspirina...