Publicitat
Política · 19 de Gener de 2011. 18:16h.

Una "progressista" entre convergents

Mascarell incorpora una periodista col·laboradora d'Antoni Castells

Una "progressista" entre convergents

Mar Jiménez, durant una tertúlia a Els matins a TV3

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha fitxat la periodista Mar Jiménez com a assesora en materia de Coneixements Culturals, càrrec que ocupava Sebastià Alzamora en el govern tripartit. Jiménez -que s'havia arribat a declarar "progressista" en alguna tertúlia de TV3- s'afegeix així a altres fitxatges provinents de l'esquerra com el director general de Patrimoni, Joan Pluma, o el cap de gabinet, Xavier Vidal.

La periodista ja va ser responsable de Suport Tècnic i Coordinació del Gabinet del Conseller del Departament d'Economia i Finances, Antoni Castells, des de 2004 fins el 2007. Posteriorment va passar a l'Avui -quan l'ICF tenia el 20% de la propietat del diari- i ha participat també en tertúlies d'Els matins de TV3 a més Catalunya Ràdio, 59 segons de La 2 i El debat de BTV. Recentment, ha publicat el llibre l''Economia a examen. Respostes a una crisi' (Editorial Malhivern) i, en la seva presentació, va comptar amb el suport de l'exconseller Castells.

Al seu twitter ha fet comentaris com "#Maspresident està posant el llistó molt alt. Excel·lent aposta la del seu govern, excel·lent", "Sento impotencia amb miseria, pobresa i abandonament del Raval: que ha de passar perquè el districte reaccioni? Un vertader socialisme es rebelaria!" o "Frase brillant del discurs d'investidura de #Maspresident: "la cultura és el nervi de la nació" i "#Mascarell és, sens dubte, l'home indicat".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 alea jacta est, Premià de Mar, 21/01/2011 - 12:49

Sobta la incorporació de certes persones de o afins al PCS a la conselleria de Cultura.
Mas ha jugat una carta de risc,sens dubte. Vol la Casa del Catalanisme. Fins ara res a dir ja que és d'esperar que els crisdats s'hauran llegir i asumit el programa de Cultura de CIU. Pels fruits ho sabrem.

#36 Quina pena, BCN, 20/01/2011 - 22:21

Aquesta senyora el dia que parla al programa de Cuni canvio de cadena, es bastant pesadeta i amb unes idees fora de temps. Sr. Mas, en sembla que li están fent el llit.

#35 joan, canet, 20/01/2011 - 18:17

Aquesta dona l'he sentida en la tertúlia del matí de Cat Ràdio durant mesos. No diu més que bestieses. Una pijoprogre en el nou govern? No entenc res sr Mas. Esteu pagant al PSC el vot d'investidura? Quina merda!

#34 robert, barcelona, 20/01/2011 - 18:11

Goberna CIU o segueix en el gobern el PSOE???? dit PSC???

#33 Daserrout, BCN, 20/01/2011 - 17:23

Malament anem, aquesta srta. és una indocumentada que treu el cap als mitjans gràcies al seu papi el fiscal chupi-guai, sí aquell del codi étic del mossos. No crec que a la família Pujol li faci gens de gràcia.