Política · 27 de Novembre de 2012. 20:30h.

Una regidora de CiU tracta un diputat de la CUP de 'perroflauta'

Francina Vila demana disculpes després de preguntar-se si Fernàndez anirà "amb els gossos i les flautes" al Parlament

Una regidora de CiU tracta un diputat de la CUP de 'perroflauta'

Francina Vila

Francina Vila, regidora d'Horta-Guinardó i regidora de Dona i Drets Civils a l'Ajuntament de Barcelona, ha tractat el candidat i diputat de la CUP, David Fernàndez, de 'perroflauta'.

Vila s'ha preguntat al seu Twitter personal si Fernàndez anirà al Parlament "amb els gossos i les flautes" en resposta a una altra piulada que afirmava: "El David Fernàndez es dutxarà abans d'entrar al Parlament?".

Aquest comentari de la regidora ha provocat polèmica a la xarxa social. De fet, molts usuaris han replicat la piulada de Vila amb d'altres com: "vergonyós que siguis regidora de districte i diguis aquestes xorrades. Lamentable".

La CUP va ser la sorpresa de les darreres eleccions al Parlament, celebrades diumenge passat, després de les quals van aconseguir entrar a la cambra catalana per primer cop amb tres diputats.

Posteriorment, la regidora ha demanat disculpes afirmant que "lamento si algú s'ha sentit ofès pel twitt d'ahir, va ser un comentari de broma responent-ne un altre sense cap intenció d'ofendre a ningú".

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#70 antonio, badalona, 19/06/2013 - 21:00

Jo no sóc de Convergencia i Unió, però la noia té raó, són uns rastafaris.

#69 Frederic, Barcelona, 30/11/2012 - 01:31

Vol que parlem del que feies amb la boca a les escoles d'estiu de la JNC que et va permetre ascendir fins el lloc que ocupes ara? Fàstic.

#68 ramon, barcelona-c, 29/11/2012 - 22:55

No crec que passi gaire temps que el mon retri un homenatge públic als 125000 ciutadans que decidiren votar una opció política tan humana . Es quasi segur que ens esperan hores de glória parlamentaria que seràn un exemple per a la resta del mon i seràn el nucli dur de certes revistes .ENDEVANT .

#67 Cristina, Barcelona, 29/11/2012 - 11:41

Doncs si aquesta dona ha de defensar els drets de les dones, més ens val que ens comprem totes arracades d'ossets o no tindrem cap dret a Barcelona... Vaja radical i classista la tia pija!

#66 Borjamari, Barcelona, 29/11/2012 - 08:25

Francina, no et preocupis de com hi anirà el David. Tu podràs seguir anant amb els teus "ositos" de Tous i la teva "Super Pop"... Ostraaassss, que xuli no?