Publicitat
Política · 25 de Juny de 2010. 11:28h.

Una regidora de Cunit contradiu l'alcadessa sobre el burca

"El PSC ha perdut els papers: prohibir el burca és un absurd"

Una regidora de Cunit contradiu l'alcadessa sobre el burca

Una dona amb niqab. (Foto: TV3)

La regidora d'Immigració de l'Ajuntament de Cunit (Baix Penedès), Sílvia Martínez, ha indicat que "em desmarco de la classe política i especialment del PSC. Hem perdut els papers: prohibir el burca és un desgavell, un absurd brutal que ensorra anys i anys de treball".

"No entenc la línia que seguim els socialistes. Cada formació de cada poble actua com si fos un grup independent, però es tracta del mateix partit. resulta que ara des del PSC ara impulsem les prohibicions, ara no. I això s'ha convertit en un campi qui pugui caòtic. No puc acceptar-ho", ha dit en una entrevista a El País.

Martínez ha assegurat que en aquest tema ha estat "lligada de peus i mans" i que "no hi ha hagut cap tipus de debat. Ni m'han deixat intervenir en la negociació de la nostra moció. I aquesta moció que presenta el PSC és un desgavell, un absurd total. Els socialistes, tota la classe política, hem perdut els papers", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 alfred, barcelona, 27/06/2010 - 23:56

Nos molesta toda manifestación de un hecho diferencial, que encima es retrógado e ignominioso para la mujer. Todavía no se ha conseguido la plena igualdda, y permitiendo estos comportamientos todavía menos.

#5 Joan de Manresa, MANRESA, 26/06/2010 - 10:48

Prohibir el Burca es un acto de higiene mental......

#4 TOSTS AMB ANGLADA, Cunit, 25/06/2010 - 21:11

Aixo és ANGLADITIS

#3 Tirant lo Blanc, Barcelona, 25/06/2010 - 19:41

Doncs prohibir l'assassinat en sèrie també és un immens error ja que tampoc n'hi ha cada dia ni és massa habitual. No et fot!

#2 tessa, palleja, 25/06/2010 - 17:21

el que ensorra anys i anys- molts més anys- de treball és la no prohibició del burca.Tant feministes que sou per algunes coses i consentiu que la dona es trobi en una presó si no no pot sortir de casa!!! millor que us ho feu mirar! què preteneu?