Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2017. 18:52h.

Una regidora de Girona animava a tallar l'AVE

La responsable de Salut i Seguretat va fer una crida a "reforçar" l'estació de l'Alta Velocitat

Una regidora de Girona animava a tallar l'AVE

La regidora de Salut i Seguretat de Girona, Eva Palau, va fer una crida a través de Facebook per anar a l'estació de l'AVE de Girona el dia de la vaga general perquè calia "reforçar" l'estació de l'AVE "immediatament".

La regidora del PDCAT va compartir el missatge: "Urgent: cal reforçar AVE Girona immediatament" a través d'una imatge a les 12.49 del dia 8 de novembre, dia en què la Intersindical-CSC va convocar una vaga General, fet que va comportar molts talls a les principals vies de comunicació de Catalunya.

Eva Palau, regidora de Salut i Seguretat en el Treball, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació i Dinamització del Territori ha assumit recentment la regidoria d'Igualtat i Drets Socials després de la remodelació del cartipàs municipal amb la sortida del govern del PSC. Va ser regidora per Unió Democràtica i l'any 2015 va deixar la formació per passar a Demòcrates juntament amb dos regidors més: Eduard Berloso i Isabel Muradàs. Palau és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.

A la ciutat de Girona, centenars de persones van col·lapsar l'estació del TGV de bon matí, trencant el cordó policial dels Mossos d'Esquadra i Policia Nacional. Aquest fet va impedir la circulació dels trens d'alta velocitat per la capital gironina durant més de 12 hores.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Alejandro, Barcelona, 11/11/2017 - 13:42

Pues nada, multa que te crió ya que es lo único que entienden y les duele.

#15 ROBERT ALCÀSSER I PERET, BARCELONA, 11/11/2017 - 10:25

Fan servir frases ambígües i ambivalents perque són covards.Ara bé, si fos ADIF no trigaria a denunciar-la i que pagui amb el seu patrimoni el perjudicis causats.

#14 Juan, Bcn, 11/11/2017 - 03:13

Creía que sólo era tv3 que decía TGV para evitar decir AVE, pro veo que aquí también

#13 Irene, L'H, 11/11/2017 - 02:19

Espero que lea alguien con suficiente autoridad para investigar este hecho, y que si la susodicha incurre en algún ilícito penal, se la llame al orden.

#12 Deixeu de jugar amb el pa de la bona gent, L'H, 11/11/2017 - 01:17

Deixeu de jugar amb el pa que ens guanyem la bona gent cada día de la vida.