Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2018. 17:14h.

Una regidora de Lleida deixa el PDECAT i es passa a Units per Avançar

El PSC signa un acord de govern amb els antics demòcrata-cristians

Una regidora de Lleida deixa el PDECAT i es passa a Units per Avançar

Roda de premsa

La regidora Rosa Maria Salmerón deixa el grup municipal del PDECAT a l'Ajuntament de Lleida i passa a incorporar-se a l'equip de govern del PSC com a regidora no adscrita. L'edil s'ha afiliat a Units per Avançar, formació que ha signat avui un acord de govern amb el PSC a l'Ajuntament de Lleida per mitjà del qual els democristians, ara Units per Avançar, seran responsables de la regidoria d'Educació. La cartera seguirà adscrita a l'Àrea de Cultura, Educació i Esports que dirigeix la tinent d'alcalde Montse Parra.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que "el pacte a l'Ajuntament de Lleida va en la línia i és coherent amb el pacte que socialistes i democristians van signar en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya". "El pacte reforça el catalanisme polític no independentista, ideologia que és imprescindible per resoldre la gran crisi institucional actual de Catalunya", ha apuntat Àngel Ros.

Salmerón ha justificat la seva decisió recordant que el 2015 es va presentar per la llista de Convergència i Unió en representació d'aquest últim partit, i que ara les dues formacions han desaparegut i ha recalcat que CiU no defensava la independència de Catalunya, a diferència del PDECAT en l'actualitat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Scott, Lérida, 20/02/2018 - 13:37

Una decisión muy sensata y coherente. Una mujer valiente, ¡bravo!

#2 Primia, Lleida, 20/02/2018 - 08:21

Encars queda algú amb seny...

#1 sr Pepito, Lerida, 19/02/2018 - 19:33

Una importante decisión que debería ser tomada como ejemplo.Ninguna persona medianamente sensata debería seguir en un partido que ha saqueado Cataluña y ha llevado a los catalanes a una situción de ruptura social entre nosotros y a una situación de quiebra económica.