Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2019. 10:34h.

Una senadora del PP compara la memòria històrica amb desenterrar "uns ossos"

Esther Muñoz diu després que es referia a Franco

Una senadora del PP compara la memòria històrica amb desenterrar "uns ossos"

La senadora del PP Esther Muñoz ha criticat en el ple de la cambra alta d'aquest dimarts que el Ministeri de Justícia destini quinze milions d'euros del pressupost a la memòria històrica. Segons Muñoz, aquests diners es destinaran a "crear una veritat d'Estat" i a "desenterrar uns ossos", comentari que ha rebut crítiques per part del grup socialista.

L'incident ha tingut lloc durant la sessió de control del Govern espanyol, quan la senadora del PP ha demanat a la ministra un diagnòstic de la justícia a Espanya i ha criticat el projecte de pressupostos: "15 milions d'euros destinats que vostès desenterrin uns ossos en lloc de millorar els jutges i els fiscals", ha apuntat.

Posteriorment, la senadora del PP s'ha justificat davant dels periodistes explicant que es referia al projecte d'exhumar el cadàver de Franco i no "a la gent que hi ha a les cunetes". "No m'estava referint a aquesta gent; òbviament m'estava referint que s'estan dedicant a desenterrar Franco, que no li importa a ningú, en lloc de millorar els salaris i la justícia, que és el que vertaderament fa falta avui en dia".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat