Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2017. 22:38h.

Una trentena de persones demana la DUI a plaça Sant Jaume

Convocades per cinc entitats

Una trentena de persones demana la DUI a plaça Sant Jaume

Una trentena de persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça Sant Jaume, convocats per Catalunya Acció, Identitat Catalana, hiperventilats, els Intransigents de Catalunya i UPDIC (Units per Declarar la independència Catalana).

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha considerat que declarar la independència dilluns "probablement serà massa tard, perquè d'aquí a dilluns pot quedar inutilitzat el cap de la nostra policia a l'Audiència Nacional, pot quedar decapitat el cos dels Mossos d'Esquadra i es pot aplicar l'article 155".

"Aquesta declaració independència és urgent i no és urgent ara ja per complir una promesa electoral, per una estratègia política o perquè indiscutiblement és la millor eina que tenim a les nostres mans, és l'única garantia que tenim per garantir la nostra supervivència física; ja només per això el president hauria de proclamar la declaració unilateral d'independència. President: faci-la".

Espot ha afegit que "estem sols, Europa no ha obert boca, en definitiva ha donat suport a l'actuació de l'Estat espanyol, està políticament podrida" ha assegurat tot recalcant que s'està tardant molt en dur a terme la proclamació. "Hem donat temps a Espanya per rearmar-se, en aquests moments Espanya sap quines jugades fer, està advertida", ha afirmat Espot, que ha reafirmat la necessitat d'implementar la DUI: "una Declaració d'Independència, si no va acompanyada d'un control efectiu del territori, serà un brindis al sol".

En aquesta línia el president de Catalunya Acció ha dit que: "siguem conscients que sense un control efectiu del territori continuarem tenint aquí dins de casa els energúmens que diumenge passat van atonyinar a la nostra gent".

Jordi Fornas president de UPDIC (Units per declarar la independència Catalana) ha exigit dur a terme la declaració, "hem convocat aquest acte per recordar-los que ha passat el termini i exigim la DUI immediatament, em sap greu dir que ja han fet tard però molt tard, el resultat en tres referèndums ens avala, ni un pas enrere". Fornas, ha assegurat que "la independència no es negocia, es declara".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#16 Frank Dube, Terrassa, 06/10/2017 - 02:21

Ep!! Segons la Guárdia Urbana eren 7 Jo hi era i els dos heu d'anar a un bon oculista.

#15 Sebastian, Gava, 05/10/2017 - 10:08

Seguro que les preguntamos que significa "DUI" y no lo saben.

#14 Jep dels Estanys, Manresa, 05/10/2017 - 09:35

la massa independentista es manifesta per la DUI!!!

bravo, soldats per la Pàtria!!!

abans era a Sant Boi, on són ara els sanatoris mentals?

#13 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 05/10/2017 - 08:59

Cinco entidades, treinta personas.
¿Cinco entidades creadas para fomentar el independentismo no son capaces mas que de movilizar a seis personas cada una?
Vamos, que han ido los organizadores y se han quedado solos.

#12 Alejandro, Barcelona, 05/10/2017 - 08:56

¡¡Desquiciados!! Con una participación del 38% del censo, queréis proclamar una DUI? Sois aún memos democráticos que lo que aparentáis. Si Sócrates viviera, se moría del disgusto, él que prefirió morir antes que burlar la ley que lo condenó siendo inocente.Con su muerte quiso demostrar su respeto a las leyes.