Publicitat
Política · 11 de Gener de 2012. 18:36h.

Una victòria de la CUP

El president de l'ICS, Josep Prat, dimiteix dels seus càrrecs a l'Ajuntament de Reus i al grup sanitari USPH

Una victòria de la CUP

David Vidal, Bartomeu Castellano i Xavier Milian abans de la roda de premsa

El president de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Prat, ha presentat aquest dimecres la seva dimissió com a director general de Serveis de l'Ajuntament i d'Innovació de Reus, el holding d'empreses municipals, i l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer (CiU), l'ha acceptada, després que la CUP hagués denunciat a la Fiscalia els càrrecs de Prat.

Prat també ha dimitit com a conseller del grup sanitari USPH, per a no perjudicar l'imatge de l'ICS, tot i que, mitjançant una carta, ha afirmat que "la compatibilitat d'aquests càrrecs amb el de president del Consell d'Administració de l'ICS és legal i legítima".

Per la seva banda, la CUP de Reus considera que la dimissió de Prat com a director general d'Innova avala les "irregularitats" per falta de transparència i incompatibilitat de càrrecs denunciades dilluns davant la Fiscalia de l'Audiència Nacional.

L'únic regidor de la CUP a Reus, a l'oposició, David Vidal, ha criticat que l'equip de govern (CiU-PP) no l'hagués destituït fa temps en comptes de "ratificar-lo en els seus càrrecs com han fet fa poc".

Vidal ha explicat que la denúncia no és contra res ni ningú en concret, sinó per posar en coneixement de les autoritats judicials la situació laboral de Prat, fins ara gerent d'Innova, president de l'Institut Català de la Salut (ICS) i del grup sanitari privat UPSH.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 spagna, San Lorenzo de Morunos, 13/01/2012 - 15:55

¿Esta CUP cual es? ¿la UEFA CUP o la FIFA CUP?

#12 Marta, Terrassa, 12/01/2012 - 23:34

Doncs al diari digital Eldebat.cat, informen que la denuncia està feta per ERC i per IC-V
Això si que és una "arma de intoxicació massiva"

#11 David, L'Hospitalet, 12/01/2012 - 13:01

Per fi a Catalunya tenim un partit realment d'esquerres e independentista, ara espero que es presentin d'una vegada a unes eleccions autonòmiques.

#10 Met, BCN, 12/01/2012 - 12:40

Llegiu:
http://puntsdevista.wordpress.com/

#9 esther, reus capital tarragona sucursal, 12/01/2012 - 11:11

Quins tombs que dona la vida, Sra. Empar Pont. ERC va ser un dels màxims avaladors de Prat a l'Ajuntament i al mateix temps la retxidora va regalar un solar al casal independentiste de Reus d'on van nèixer les CUP que la van fotre fore de l'ajuntament i ara van fent net amb tot el que ella va liar