Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2019. 10:15h.

Una vintena de persones tallen el carrer Marina

"Contra la sentència, independència"

Una vintena de persones tallen el carrer Marina

Una vintena de persones han reaccionat a la sentència i han tallat el carrer Marina de Barcelona, a l'alçada de la seu de l'ANC, i han cridat "contra la sentència, independència". De moment, porten més d'un quart d'hora tallant el carrer sense que hagi arribat ni una sola patrulla de la Guàrdia Urbana.

Aquest tall ha estat una de les primeres reaccions a la sentència del judici del procés, que condemna els líders polítics independentistes a penes d'entre 9 i 12 anys de presó. L'ANC ha fet un tuit per demanar que la gent surti al carrer.

"Tothom al carrer! L'Estat espanyol condemna el dret a l'autodeterminació. Ha arribat l'hora: responem massivament. Siguis on siguis, atura't, surt al carrer, fes-te sentir!", ha reclamat l'entitat amb el lema "contra la sentència, independència".

7084-anc.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 a h, Baix Empordà, 14/10/2019 - 11:34

20 personas pueden cortar una calle y ya está? así de fácil? No habrá permisividad desde el Ayuntamiento quizás? No, no creo....jajajajaja

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 14/10/2019 - 10:39

Esta "masiva" presencia de sectarios amarillos se soluciona con unas cuantas multas por obstruir el tráfico... pero vámos, que no veo yo a la Colau por la faena...

#1 Chris, Lleida, 14/10/2019 - 10:30

I abans de la sentència, també independència. Aquesta malaltía ja és crònica.